search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:16
MENU CLOSE

Περιφερειακά παραδείγματα πρωτεύουσας σημασίας (Photos)

13.12.2019 16:32
Περιφερειακά παραδείγματα πρωτεύουσας σημασίας (Photos) - Media

 

Σιωπηλά, μεθοδικά αλλά αποτελεσματικά. Εταιρείες σε κάθε μέρος της ελληνικής περιφέρειας άοκνα, με πάθος και όραμα εργάζονται να αποδείξουν ότι, έστω με δυσκολίες, ο επιμένων νικά. Αυτοί είναι οι νικητές των βραβείων «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ».

«Τους υποσχόμαστε ότι θα τους μιμηθούμε Τους ευχαριστούμε γιατί μας στέλνουν το πιο σημαντικό μήνυμα: αυτό της εγκατάλειψης της παλιάς νοοτροπίας και των συνηθειών από το παρελθόν. Χαράζουν και προχωρούν σε νέους δρόμους ανάπτυξης, και μας προσκαλούν να τις ακολουθήσουμε».

Τάδε έφη ο Αθανάσιος Σαββάκης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) στην Απονομή των Βραβείων «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ» που διοργανώνει κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη τιμώντας τους πραγματικούς πρωταγωνιστές του ελληνικού επιχειρείν.  Τα περιφερειακά παραδείγματα προς μίμηση για το επιχειρείν που προσδίδουν πρωτεύουσα σημασία στην νέα εποχή ανάκαμψη της χώρας.

Από αριστερά διακρίνονται οι κ.κ.  Αναστάσιος Τζήκας, Πρόεδρος της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης HELEXPO AE και ο κ.  Δημήτριος Αναστασίου, Αντιπρόεδρος της εταιρείας EPEXYL

Απο αριστερά διακρίνονται η παρουσιάστρια Μαρία Νικόλτσιου, οι κ.κ.  Σωκράτης Λαζαρίδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών και  Ευάγγελος Γκιζελής, διευθύνων σύμβουλος της Gizelis Robotics

Από αριστερά διακρίνονται οι κ.κ. Γιώργος Καρανίκας, Πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας και Σοφοκλής Παναγιώτου, Πρόεδρος της SEPTEM ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΪΑ ΑΔΕΡΦΟΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Ο.Ε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:14