03/07/2020 13:26:57

ΕΛ.ΑΣ.: Συστάσεις στους αστυνομικούς για τις «μεμονωμένες περιπτώσεις»

ΕΛ.ΑΣ.: Συστάσεις στους αστυνομικούς για τις «μεμονωμένες περιπτώσεις»  - Media

 

Υπηρεσιακό έγγραφο με συστάσεις για τα «μεμονωμένα περιστατικά» αστυνομικής βίας εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. λίγες ημέρες μετά τη φετινή πορεία του Πολυτεχνείου. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Παραπολιτικά», σε υπηρεσιακό έγγραφο που κοινοποιήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου, γίνεται λόγο για «μεμονωμένες περιπτώσεις» που πρέπει να εξαλειφθούν, καθώς δίνουν δικαίωμα για «δυσμενή σχόλια» και «ακυρώνουν την προσπάθεια αναβάθμισης του Σώματος».

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα υποβάλλονται καταγγελίες πολιτών για βάναυση, ταπεινωτική, ανάρμοστη  και μεροληπτική συμπεριφορά αστυνομικών σε βάρος τους, καθόσον εμφανίζονται μεμονωμένες περιπτώσεις αστυνομικών, οι οποίοι με τη συμπεριφορά που επιδεικνύουν δίνουν αφορμή για τη διατύπωση δυσμενών σχολίων σε βάρος τους, ακυρώνουν τη συνολική προσπάθεια αναβάθμισης της εικόνας του Σώματος», αναφέρει το σχετικό έγγραφο. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.