search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:47
MENU CLOSE

Εκδότης αποκαλεί «μπατσάκια» τους αστυνομικούς συνοδούς του και διαμαρτύρεται που δεν κουβαλούν τη… τσάντα του

17.12.2019 12:31
Εκδότης αποκαλεί «μπατσάκια» τους αστυνομικούς συνοδούς του και διαμαρτύρεται που δεν κουβαλούν τη... τσάντα του - Media

 

Δεν θέλει αστυνομικούς συνοδούς κοντά του, αλλά κανονικά γιουσουφάκια.

Ο λόγος για εκδότη εφημερίδας και ιδιοκτήτη ιστοσελίδων, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr αποκαλεί συστηματικά μπατσάκια τους αστυνομικούς που του έχουν διατεθεί – άγνωστο για ποιο λόγο- για την ασφάλεια του, αναφέρει συχνά ότι τους έχει σούζα και πως αν δεν κάνουν λίγο ως πολύ ότι του καπνίσει, θα τους στείλει στα ξερονήσια, επειδή ακριβώς, “δεν είναι εύκολο αγόρι”.

Οι αστυνομικοί που το συνοδεύουν αναφέρεται ότι έχουν υποβάλει αναφορές για την χειρίστου είδους συμπεριφορά του, πλην όμως για το “σκληρό αγόρι” δεν ιδρώνει κανενός η ουρά στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ. Πρόσφατα μάλιστα, επέπληξε με αχαρακτήριστο λεξιλόγιο αστυνομικό, που… τόλμησε να μην πάρει και να μην μεταφέρει την τσάντα του από το αυτοκίνητο.

Το ζήτημα επιπλέον είναι πως με και ποια κριτήρια διατίθεται αστυνομική δύναμη στον οποιοδήποτε που επιδιώκει αέρα -κοπανιστό- εντυπώσεων και δυναμισμού στον κοινωνικό χώρο του, καθιστώντας δουλεξούσιους τους αστυνομικούς, ισοπεδώνοντας αξιοπρέπειες και προσωπικότητες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:44