search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:30
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Ένταση και χημικά σε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας άνεργου (Photos/Video)

18.12.2019 12:34
Θεσσαλονίκη: Ένταση και χημικά σε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας άνεργου (Photos/Video) - Media

 

Αρκετά άτομα που είχαν συγκεντρωθεί έξω από την είσοδο πολυκατοικίας όπου στεγάζονται γραφεία τράπεζας, στο κέντρο της πόλης ζήτησαν να μέσα για να συναντηθούν με το αρμόδιο τμήμα της τράπεζας, ωστόσο το αίτημα τους δεν έγινε, όπως τους ανακοινώθηκε, δεκτό. Στην προσπάθειά τους να μπουν στον χώρο απωθήθηκαν από άνδρες των ΜΑΤ που είχαν παραταχθεί στην είσοδο τής πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση και να γίνει μεμονωμένη χρήση χημικών.

Οι διαδηλωτές ήθελαν να μπουν στην πολυκατοικία, για να συναντηθούν με τον προϊστάμενο του αρμόδιου τμήματος της τράπεζας, προκειμένου να ζητήσουν αναστολή του πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας ανέργου και επαναδιαπραγμάτευση του διακανονισμού. Τελικά, μετά από αλλεπάλληλες παρεμβάσεις, αντιπροσωπεία ανέβηκε στον όροφο όπου στεγάζεται το δικαστικό τμήμα και, επειδή ήταν κλειστό, θυροκόλλησε στην είσοδο έγγραφο με το αίτημα για “αναστολή του πλειστηριασμού, ο οποίος διεξάγεται σήμερα πρώτης κατοικίας ανέργου συναδέλφου”, δήλωσε το μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Θεσσαλονίκης, Γιάννης Κουρμούλης, σύμφωνα με τον οποίο πρέπει να γίνει νέα διαπραγμάτευση με τον οφειλέτη, που είχε κάνει πρόταση διευθέτησης του δανείου.

Στη συνέχεια οι διαδηλωτές μετέβησαν στο γραφείο της συμβολαιογράφου που έχει αναλάβει τον πλειστηριασμό με το ίδιο αίτημα. Η συμβολαιογράφος ενημέρωσε ότι δεν έχει δυνατότητα ούτε δικαίωμα να αναστείλει τον πλειστηριασμό. Φαίνεται ότι υπάρχει μία, μοναδική προσφορά στην κατώτατη τιμή και προέρχεται από την ίδια την τράπεζα που το πλειστηριαζει, είπε ο κ. Κουρμούλης. Υπογράμμισε ότι θα συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις.

Πηγή βίντεο: 902.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:30