search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:46
MENU CLOSE

Βουδιστής μοναχός έπαιζε με το κινητό του και το φόρτιζε συγχρόνως και έπαθε ηλεκτροπληξία – Τον βρήκαν νεκρό (Photos)

18.12.2019 15:02
Βουδιστής μοναχός έπαιζε με το κινητό του και το φόρτιζε συγχρόνως και έπαθε ηλεκτροπληξία - Τον βρήκαν νεκρό (Photos) - Media

 

Ύστερα από τρεις ημέρες οι άλλοι μοναχοί βρήκαν νεκρό μέσα στην καλύβα του, επάνω στο κρεβάτι του τον 49χρονο μοναχό Πχρατ Ρουενγκ. Στο χέρι του βαστούσε ακόμη το κινητό. Ο Πχρατ είχε πάθει ηλεκτροπληξία. Έπαιζε με το κινητό του και ταυτόχρονα το φόρτιζε στην πρίζα. Δεν πρόσεξε όμως ότι ο φορτιστής ήταν σπασμένος και σε πολλά σημεία «γυμνός» με τα καλώδια να εξέχουν. Μια επαφή και μόνο και το ρεύμα τον κεραυνοβόλησε.

Δίπλα στο πτώμα του βρέθηκε ένα πακέτο τσιγάρα, ένα γεμάτο σταχτοδοχείο και ένας μισοτελειωμένος καφές. Πράγματα που δε συνάδουν με την ιδιότητα του μοναχού.

Ο Πχρατ είχε πάει με άλλους μοναχούς σε χωριά στην ενδοχώρα της Ταϊλάνδης για να κάνουν αγαθοεργίες.

Το βράδυ πήγε να ξεκουραστεί στην καλύβα του. όταν δεν βγήκε την επόμενη μέρα οι άλλοι μοναχοί νόμιζαν ότι είναι άρρωστος. Μέχρι που μετά τρεις μέρες που είχε έρθει η στιγμή της αναχώρησης και δεν είχε εμφανιστεί, πήγαν στο καλυβάκι και τον βρήκαν νεκρό.

Η μητέρα του μοναχού, δήλωσε ότι ο γιος της ακολουθούσε την ασκητική ζωή και τον βουδισμό για περίπου τέσσερα χρόνια. Πιστεύει ότι ο θάνατός του ήταν ένα δυστύχημα και ζήτησε από την αστυνομία να σταματήσει τις όποιες έρευνες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33