28/05/2020 19:10:15

«Ήταν αχαριστία εκ μέρους του ΑΝΤ1 να φερθεί έτσι στον Νίκο Φώσκολο»

«Ήταν αχαριστία εκ μέρους του ΑΝΤ1 να φερθεί έτσι στον Νίκο Φώσκολο» - Media

 

Οι νεότερες γενιές τον έχουν ταυτίσει κυρίως με τη «Λάμψη» και το «Καλημέρα, ζωή» του Νίκου Φώσκολου. Οι παλιότεροι τον θυμούνται από τις ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso ο Γιώργος Βουτσίνος κάνει, μεταξύ άλλων, μια αναφορά που προκαλεί αίσθηση.

“Όταν ο ΑΝΤ1 τού “τελείωσε” τις σειρές, ο Νίκος Φώσκολος είχε μια απογοήτευση με το κανάλι και προσωπικά με τον Κυριακού. Αρρώστησε και το μεγάλο του παράπονο ήταν: “Μα, ούτε ένα τηλέφωνο από το κανάλι”; Και τις σειρές τις σταμάτησαν από… τηλεφώνου. Εκεί μαράζωσε ο Νίκος. Αυτό του δημιούργησε πρόβλημα στο στομάχι και ο Νίκος Φώσκολος μας αποχαιρέτησε… Έτσι απλά… Δεν θέλω να θυμάμαι αυτές τις μέρες, γιατί ήταν το αποκορύφωμα της αχαριστίας εκ μέρους του καναλιού. Εγώ, επειδή λάτρευα και λατρεύω τον Νίκο, τους έκλεισα το τηλέφωνο δύο φορές όταν μου ζήτησαν να συνεργαστούμε μετά τον Φώσκολο. Τους είπα “φερθήκατε αχάριστα στο Νίκο, ήταν σαν να το κάνατε σε μένα”. Ειλικρινά, ούτε να τους βλέπω δεν θέλω”!

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.