search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:26
MENU CLOSE

Ηράκλειο: «Υπήρξε λόγος» λέει η δικηγόρος του 54χρονου συζυγοκτόνου – Έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο

23.12.2019 09:24
Η πρώτη μεγάλη επιδημιολογική μελέτη για τον κορωνοϊό ξεκινά στην Κρήτη – Με χρήση ρομποτικού αναλυτή - Media

 

«Μετανιωμένος» και «συντετριμμενος» δηλώνει ο 54χρονος, ο οποίος ομολόγησε ότι πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα την 33χρονη σύζυγό του τα ξημερώματα της Κυριακής.

Στον 54χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Τρίτη.

Όπως γράφει το cretalive, νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας, φορώντας χειροπέδες και έχοντας κουκούλα στο κεφάλι, εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τη συνήγορο υπεράσπισης του θύτη, Αλεξάνδρα Σπανακη, «υπήρξε λόγος» που ο πελάτης της «έχασε τον έλεγχο του εαυτού του και δυστυχώς προέβη σε αυτή την πράξη. Στέρησε τη ζωή της συζύγου του που αγαπούσε τόσο πολύ. Δυστυχώς αυτό είναι κάτι που δεν ανατρέπεται τώρα, αλλά οι δικαστικές αρχές είναι προφανές ότι θα εξετάσουν όλους τους ισχυρισμούς του. Διότι δεν είναι ένας άνθρωπος που γεννήθηκε για να σκοτώσει, ούτε κι ένας άνθρωπος εγκληματίας».

Πρόσθεσε ακόμη ότι ο 54χρονος «Δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη τι έχει συμβεί», ενώ μιλώντας για το μοιραίο ξημέρωμα τόνισε ότι «Είχαν καταναλώσει αλκοόλ και οι δύο σε μια κοινη οικογενειακή έξοδο. Θα δούμε σε ποιο βαθμό επηρέασε τη λογική του και τη συνείδηση του».

Θύμα χρόνιας ενδοοικογενειακής βίας

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής η 33χρονη ήταν θύμα χρόνιας ενδοοικογενειακής βίας από το σύζυγός της, κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου της.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, η 33χρονη πριν κάποιο καιρό δεν άντεξε τα όσα βίωνε δίπλα στον 54χρονο και αποφάσισε να φύγει.

Αρκετοί κάτοικοι εκφράζουν την αγανάκτηση τους τόσο για την αστυνομία και τις εισαγγελικές αρχές που δεν έκαναν τίποτε ώστε να προστατεύσουν την 33χρονη όσο και για τον ίδιον τον 54χρονο, καθώς κάποιες φορές είχε κληθεί η αστυνομία να παρέμβει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:25