28/11/2020 08:03:24

Τζιτζικώστας: Αντί για ευχές σε γυναίκες-υπαλλήλους της Περιφέρειας, «υπονοούμενα» για ταινίες του... Σειρηνάκη! (Video)

Τζιτζικώστας: Αντί για ευχές σε γυναίκες-υπαλλήλους της Περιφέρειας, «υπονοούμενα» για ταινίες του... Σειρηνάκη! (Video)  - Media

 

Συζητήσεις έχουν προκαλέσει οι σεξιστικές δηλώσεις του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστας στη διάρκεια ανταλλαγής ευχών με εργαζόμενους της Περιφέρειας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. 

Ο Α. Τζιτζικώστας κάνοντας «ατυχέστατο» χιούμορ σε διάρκεια ανταλλαγής ευχών συζητώντας για ένα "χαρούμενο" ρόλο σε ταινίες για γυναίκες εργαζόμενες της περιφέρειας μίλησε για ταινίες πορνό.

Πιο αναλυτικά, δεχόμενος ως δώρο από τους εργαζόμενους μανικετόκουμπα-κλακέτα ενόψει της δημιουργίας κινηματογραφικού στούντιο στη Θέρμη, ο Περιφερειάρχης σχολίασε το χιούμορ εκπροσώπου των υπαλλήλων που ανέφερε ότι οι εργαζόμενες θα ήθελαν να εμφανιστούν σε κάποια ταινία με «χαρούμενο ρόλο». Με σεξιστικό χιούμορ ο Α. Τζιτζικώστας απάντησε ότι «από τις πρώτες ταινίες που θα γυριστούν θα είναι του Σειρηνάκη»!!  

Το περιστατικό δεν έχει μείνει ασχολίαστο ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα, το αρχικό βίντεο έχει κατεβεί από το Youtube, όμως, προηγουμένως, είχε αναπαραχθεί από το τοπικό site alterthess.gr.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.