search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:51
MENU CLOSE

Μοντέλο φωτογραφήθηκε γυμνή και τα έσοδα από τη φωτογράφηση τα έδωσε για τις φωτιές στην Αυστραλία (Photos)

08.01.2020 13:59
Μοντέλο φωτογραφήθηκε γυμνή και τα έσοδα από τη φωτογράφηση τα έδωσε για τις φωτιές στην Αυστραλία (Photos) - Media

 

Η 20χρονη Κάιλεν Ουόρντ με τις γυμνές φωτογραφίες της, έριξε το instagram. Μέσα σε 4 ημέρες κατάφερε να συγκεντρώσει 700.000 ευρώ. Και πως το έκανε; Όποιος ήθελε έκανε μια δωρεά των 10 ευρώ σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα και μόλις έστελνε στο μοντέλο την απόδειξη εκείνη του έστελνε μια γυμνή της φωτογραφία. Μάλιστα η Κάιλεν ανέβασε μια γυμνή της φωτογραφία στην οποία είχε καλύψει τα επίμαχα σημεία με λουλουδάκια και πεταλουδίτες. Μέσα σε ένα απόγευμα συγκέντρωσε 7.000 ευρώ.

«Σκέφτηκα» είπε «ότι έχω 60.000 ακολούθους ένας διόλου ευκαταφρόνητος αριθμός. Αποφάσισα λοιπόν να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ στις καταστροφικές φωτιές. Εκμεταλλεύτηκα την εξωτερική μου εμφάνιση και ανέβασα φωτογραφίες μου προς αγορά 10 ευρώ η μία».

Η Κάιλεν λέει τι συνέβη: «Το πρώτο απόγευμα κατάφερα να συγκεντρώσω περισσότερα από 7.000 δολάρια. Το επόμενο πρωί ξύπνησα και είχα γίνει viral. Είχα κατακλυστεί από μηνύματα. Γρήγορα το πράγμα “εξερράγη” και φτάσαμε τα 100.000 δολάρια πριν το καταλάβω».

Μάλιστα άλλαξε και το όνομα της στο instagram σε «γυμνή φιλάνθρωπος»

Όμως λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο. Όταν το instagram εντόπισε πως γίνεται ανταλλαγή γυμνών φωτογραφιών της μπλόκαρε το λογαριασμό. Αυτό έχει άμεση επίπτωση στην τσέπη της αφού με τόσους ακολούθους το μοντέλο ελάμβανε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό κάθε μήνα.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:50