01/06/2020 06:08:28

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Λάκη Λαζόπουλο: «Ήταν άδικος, πικρόχολος» (Video)

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Λάκη Λαζόπουλο: «Ήταν άδικος, πικρόχολος» (Video) - Media

 

Για την κόντρα του με τον Λάκη Λαζόπουλο μίλησε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό μεσημεράκι».

«Μία από τις συνεντεύξεις που είχα αγωνία ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος. Με τον Λάκη υπήρχαν διάφορες κόντρες πάρα πολλά χρόνια, μπορεί οι κόντρες αυτές να ήταν μέσα στο μυαλό. Ουσιαστικά σάτιρα έκανε ο Λάκης, βρέθηκα πάρα πολλές φορές στο στόχαστρο, όπως κι εσύ, τότε που κάναμε το πρωινό. Ήταν πολλές φορές, κατά τη γνώμη μου, άδικος, πικρόχολος και όλα αυτά.

Οπότε, μετά από πολλά χρόνια που τον είχα καλέσει, δέχτηκε να έρθει. Η ιστορία ότι θα βρισκόμασταν μετά από 20 χρόνια που υπήρχε ένταση από το Πολύ την Κυριακή, ήμουν λίγο… τι θα πω; Αλλά δεν συμβαίνει σε περιπτώσεις ανθρώπων που είναι ηθοποιοί, παρουσιαστές που πάντα υπάρχει μια καλή διάθεση.

Και με τον Λαζόπουλο υπήρχε μια πολύ καλή διάθεση, αλλά ήταν ότι δεν είχαμε ξαναβρεθεί τηλεοπτικά και μου έκανε την τιμή να μιλήσουμε κι εγώ είχα αυτό το άγχος πώς θα είμαστε», δήλωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.