search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 06:40
MENU CLOSE

Λιάγκας για αποχώρηση Τρυφίδου: «Δοκιμάζομαι πολύ φέτος» (Video)

10.01.2020 12:02
Τηλεόραση: Επιστρέφει στο Mega ο Γιώργος Λιάγκας - Media

 

Παρελθόν αποτελεί, πια, η Ελεάννα Τρυφίδου για τον ΣΚΑΪ μετά το ξαφνικό «διαζύγιό» της με τον σταθμό του Φαλήρου έπειτα από πολλές διαφωνίες που υπήρχαν τον τελευταίο καιρό ανάμεσα στις δύο πλευρές, σχετικά με τη θεματολογία της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Στην εν λόγω αποχώρησε αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος διατηρεί πολύ ζεστές σχέσεις με την πρώην πλεόν αρχισυντάκτρια της εκπομπής του.

“Θέλω να πω κάτι, επειδή συνήθως τα διεθνή τα έλεγε η Ελεάννα Τρυφίδου. Είναι μια πολύ περίεργη χρονιά για μένα φέτος, δοκιμάζομαι πολύ εγώ και οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου. Θα περάσει, να δούμε…

Με την Ελεάννα Τρυφίδου είμαστε φίλοι πάρα πολλά χρόνια, έχουμε ξεκινήσει σχεδόν μαζί τη δημοσιογραφία από το Star, κάναμε πολλά χρόνια ραδιόφωνο, μαζί μου σε εκπομπές, αρχισυντάκτρια στην πορεία… Σαν αδελφή μου την έχω την Ελεάννα και το ίδιο με έχει και αυτή, δηλαδή δεν είναι επαγγελματική η σχέση μας. Είναι φιλική, είναι σαν να είναι οικογένειά μου.

Πολλές φορές στη ζωή συμβαίνουν διάφορα πράγματα, διάφορες καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούμε να ελέγξουμε και λαμβάνονται κάποιες αποφάσεις που χωρίζουν τους ανθρώπους. Η ζωή προχωράει, οι άνθρωποι ξαναενώνονται. Οι ικανοί άνθρωποι σε καμία περίπτωση δεν χάνονται. Σας προσυπογράφω ότι η Ελεάννα Τρυφίδου είναι μια εξαιρετική δημοσιογράφος, ένας ικανότατος άνθρωπος που δεν θα πάει χαμένη.

Από σήμερα δεν θα είμαστε μαζί, τουλάχιστον σε αυτήν εδώ την εκπομπή. Αυτά… Προχωράμε…”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 06:39