search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:49
MENU CLOSE

Ανόητη φάρσα – Έριξαν από ελικόπτερο ένα γουρούνι στην πισίνα επιχειρηματία για να σπάσουν πλάκα (Video)

15.01.2020 12:51
Ανόητη φάρσα - Έριξαν από ελικόπτερο ένα γουρούνι στην πισίνα επιχειρηματία για να σπάσουν πλάκα (Video) - Media

 

Μια κρύα φάρσα – εάν πρόκειται για φάρσα- έκαναν άγνωστοι στον Αργεντίνο εκατομμυριούχο Φεντερίκο Άλβαρεζ Καστίγιο. Έβαλαν μέσα σε ένα ελικόπτερο ένα ζωντανό γουρούνι, πέταξαν επάνω από τη βίλα του επιχειρηματία στην Πούντα ντελ Έστε και μόλις το ελικόπτερο βρέθηκε επάνω από την πισίνα, έριξαν το κακόμοιρο το ζώο από μεγάλο ύψος στο νερό. Στη συνέχεια το ελικόπτερο εξαφανίστηκε.

Ο επιχειρηματίας δραστηριοποιείται στο χώρο της μόδας ενώ παράλληλα ασχολείται και με τα κτηματομεσιτικά, ενώ η σύζυγος του σχεδιάζει ρούχα για τον Tom Ford.

Η περιοχή της Ουρουγουάης Πούντα ντελ Έστε είναι ένα καλοκαιρινό θέρετρο αυστηρά για επιχειρηματίες πολλοί από αυτούς είναι από την Αργεντινή.

Ο ίδιος δήλωσε στις αρχές ότι δεν έχει κάποιον «εχθρό» και εικάζει πως πρόκειται για φάρσα που έστησαν κάποιοι από το φιλικό του περιβάλλον.

Όταν ανέβηκε το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν εκατοντάδες τα σχόλια διαμαρτυρίας για τη βάναυση συμπεριφορά των φαρσέρ προς το ζωντανό γουρούνι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:39