search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:21
MENU CLOSE

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Θα μπορούσα να με φανταστώ σε δελτίο ειδήσεων»

19.01.2020 09:12
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Θα μπορούσα να με φανταστώ σε δελτίο ειδήσεων» - Media

 

Eφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Page 2. Η παρουσιάστρια του “Happy Day στον Alpha” μίλησε για τις συζητήσεις που έχει κάνει με τον Alpha προκειμένου να συνεχίσουν και τη νέα χρονιά τη συνεργασία τους και δηλώνει πως θέλει να ασχοληθεί πιο ενεργά και με την ενημέρωση!

Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε παρουσιαστές να σπάνε τα συμβόλαια τους. Εσένα σου έχουν ζητήσει ποτέ κάτι τέτοιο;

Δεν μου ζήτησαν να σπάσω το συμβόλαιο μου και δεν θα το έκανα ποτέ. Ακόμα κι αν δεν είμαι ευχαριστημένη από μια συνεργασία, θα την τιμήσω μέχρι τέλους. Η αλήθεια είναι ότι με την επιτυχία του Happy Day με προσέγγισαν σχεδόν όλοι οι σταθμοί για να με ρωτήσουν πότε λήγει το συμβόλαιο μου και αν θα ενδιαφερόμουν να κάνω κάτι άλλο. Αλλά όταν είμαι καλά στο κανάλι με το οποίο συνεργάζομαι, δεν ψάχνομαι δεξιά και αριστερά για να βγάλω μερικά χρήματα παραπάνω.

Θα είσαι και του χρόνου στον Alpha;

Αν και είναι λίγο νωρίς, αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι έχουμε ξεκινήσει έναν κύκλο επαφών με τον Alpha και είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας.

Η συζήτηση αφορούσε στο Happy Day ή σε κάτι άλλο;

Αυτό που μου ζήτησαν είναι να παραμείνω στο δυναμικό του σταθμού.

Θα ήσουν ανοικτή να κάνεις μια άλλη εκπομπή;

Δεν ξέρω. Θεωρώ ότι το Happy Day δεν έχει κλείσει ακόμα τον κύκλο του. Δεν ξέρω αν θα ήθελα να διακινδυνεύσω αυτή την ωραία σχέση που έχω χτίσει με τον κόσμο σε αυτή την ζώνη.

Έχεις δηλώσει ότι θα σε ενδιέφερε να παρουσιάσεις μια ενημερωτική εκπομπή. Δεν θεωρείς ότι θα πρέπει να κινηθείς σιγά σιγά προς αυτή την κατεύθυνση;

Θα ήταν ωραία εξέλιξη να στραφώ στην ενημέρωση, αλλά δεν νιώθω ακόμα την ανάγκη να κινηθώ προς αυτή την κατεύθυνση. Εξάλλου, μέσα από τη στήλη με τον Δήμο Βερύκιο έχω την ευκαιρία να ασχολούμαι και με το κομμάτι της ενημέρωσης.

Θα φανταζόσουν τον εαυτό σου να παρουσιάζει δελτίο ειδήσεων;

Ναι, θα μπορούσα να με φανταστώ σε δελτίο ειδήσεων. Αλλά στο Happy Day είμαι πραγματικά ο εαυτός μου. Στο δελτίο ειδήσεων υιοθετείς ένα πιο αυστηρό και αποστειρωμένο μοντέλο και το υπηρετείς. Μου αρέσει που στο ζωντανό πρωινό μπορώ να είμαι η Σταματίνα.

Ξέρεις, βέβαια, ότι αν στρεφόσουν στην ενημέρωση θα δεχόσουν πολλά αρνητικά σχόλια.

Το ξέρω και το περιμένω. Νομίζω ότι αυτό που θα με στεναχωρούσε είναι αν με έκριναν χωρίς να με έχουν δει. Θυμάμαι και όταν είχα γράψει το βιβλίο μου, είχα διαβάσει αρνητικά σχόλια από ανθρώπους που δεν το είχαν διαβάσει. Δεν με ενοχλεί η αρνητική κριτική. Αλλά θα πρέπει να γίνεται αφού προηγουμένως έχεις δει αυτό που κρίνεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:20