18/02/2020 04:25:45

Πάτμος: Γαλλίδα βουλευτής εξυμνεί το κέντρο υγείας για τη βοήθεια που της παρείχε

Πάτμος: Γαλλίδα βουλευτής εξυμνεί το κέντρο υγείας για τη βοήθεια που της παρείχε - Media

 

Επιστολή προς το κέντρο υγείας Πάτμου απέστειλε η Γαλλίδα βουλευτής Ελιζαμπέτ Τουτού Πικάρντ, ευχαριστώντας θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και το προσωπικό του ασθενοφόρου, για την έγκαιρη και επιστημονική αντιμετώπιση του ατυχήματος που της συνέβη στο νησί.

Εκτός από τα θερμά ευχαριστήρια, διθυραμβικά είναι τα σχόλια της για την ποιότητα της ιατρικής φροντίδας που δέχτηκε. 

Η Ελιζαμπέτ Τουτού Πικάρντ είναι Γαλλίδα πολιτικός που εκπροσωπεί την La République En Marche, το κόμμα του Εμανουέλ Μακρόν.

Εκλέχθηκε στη Γαλλική Εθνοσυνέλευση στις 18 Ιουνίου 2017, αντιπροσωπεύοντας την 7η εκλογική περιφέρεια του τμήματος Haute-Garonne.

Το καλοκαίρι έπεσαν με τον σύζυγο της θύματα τροχαίου (17 Αυγούστου 2019) στην Πάτμο.

Κι ενώ ο σύζυγος της είχε επιπόλαιους τραυματισμούς εκείνη έφερε τραύματα στην κνήμη και στην περόνη τα οποία έχρηζαν άμεσης χειρουργικής αντιμετώπισης.

Σχολιάζοντας η κ. Ελιζαμπέτ Τουτού Πικάρντ στην επιστολή της αναφέρει ότι οι σωστές πρώτες εκείνες ιατρικές και χειρουργικές επεμβάσεις ήταν αποφασιστικές για την υπόλοιπη ιατρική και χειρουργική φροντίδα κατά την επιστροφή της στη Γαλλία και σε αυτές οφείλει ότι μπορεί να περπατήσει σήμερα με πατερίτσες αλλά είναι βέβαιη ότι θα μπορέσει να περπατήσει χωρίς αυτές σε λίγους μήνες.

Δείτε τη σχετική επιστολή: 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.