search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:14
MENU CLOSE

Πάτμος: Γαλλίδα βουλευτής εξυμνεί το κέντρο υγείας για τη βοήθεια που της παρείχε

20.01.2020 10:13
epistoli

 

Επιστολή προς το κέντρο υγείας Πάτμου απέστειλε η Γαλλίδα βουλευτής Ελιζαμπέτ Τουτού Πικάρντ, ευχαριστώντας θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και το προσωπικό του ασθενοφόρου, για την έγκαιρη και επιστημονική αντιμετώπιση του ατυχήματος που της συνέβη στο νησί.

Εκτός από τα θερμά ευχαριστήρια, διθυραμβικά είναι τα σχόλια της για την ποιότητα της ιατρικής φροντίδας που δέχτηκε. 

Η Ελιζαμπέτ Τουτού Πικάρντ είναι Γαλλίδα πολιτικός που εκπροσωπεί την La République En Marche, το κόμμα του Εμανουέλ Μακρόν.

Εκλέχθηκε στη Γαλλική Εθνοσυνέλευση στις 18 Ιουνίου 2017, αντιπροσωπεύοντας την 7η εκλογική περιφέρεια του τμήματος Haute-Garonne.

Το καλοκαίρι έπεσαν με τον σύζυγο της θύματα τροχαίου (17 Αυγούστου 2019) στην Πάτμο.

Κι ενώ ο σύζυγος της είχε επιπόλαιους τραυματισμούς εκείνη έφερε τραύματα στην κνήμη και στην περόνη τα οποία έχρηζαν άμεσης χειρουργικής αντιμετώπισης.

Σχολιάζοντας η κ. Ελιζαμπέτ Τουτού Πικάρντ στην επιστολή της αναφέρει ότι οι σωστές πρώτες εκείνες ιατρικές και χειρουργικές επεμβάσεις ήταν αποφασιστικές για την υπόλοιπη ιατρική και χειρουργική φροντίδα κατά την επιστροφή της στη Γαλλία και σε αυτές οφείλει ότι μπορεί να περπατήσει σήμερα με πατερίτσες αλλά είναι βέβαιη ότι θα μπορέσει να περπατήσει χωρίς αυτές σε λίγους μήνες.

Δείτε τη σχετική επιστολή: 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:14