search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:55
MENU CLOSE

Αποστομωτική απάντηση της σούπερ σταρ στους σχεδιαστές: «Θα πάω στα Grammy, είτε με ντύσετε, είτε όχι» (Photos | Video)

21.01.2020 18:14
Αποστομωτική απάντηση της σούπερ σταρ στους σχεδιαστές: «Θα πάω στα Grammy, είτε με ντύσετε, είτε όχι» (Photos | Video) - Media

 

H Μπίμπι Ρέτζα, εκτός από μια από τις γνωστότερες ποπ τραγουδίστριες των τελευταίων χρόνων είναι και μια καλλιτέχνης που όχι μόνο δεν κρύβει, αλλά φροντίζει κάθε τόσο να προβάλλει τις καμπύλες της σιλουέτας της.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η χυμώδης αλβανικής καταγωγής Αμερικανίδα σούπερ σταρ αντιμετωπίζει προβλήματα… μεγέθους, καθώς όπως η ίδια αποκάλυψε, διάφοροι σχεδιαστές αρνήθηκαν να την… ντύσουν φέτος.

Τι συνέβη; Η Μπίμπι είναι υποψήφια για δύο Grammy και η ομάδα της επικοινώνησε με διάφορους σχεδιαστές για την επίσημη εμφάνισή της στην τελετή, όμως έπεσε… σε τοίχο, επειδή η καλλιτέχνης είναι… μεγάλου μεγέθους.

Όπως έγραψε η ίδια στο Instagram, «αν δεν σου αρέσει το στιλ μου ή η μουσική, δεν υπάρχει θέμα. Αλλά μη λες ότι δεν μπορείς να ντύσεις μια γυναίκα επιειδή δεν είναι στο μέγεθος που σου ταιριάζει. Δώστε δύναμη στις γυναίκες να αγαπούν το σώμα τους, αντί να κάνετε τα κορίτσια και τις γυναίκες να νοιώθουν άσχημα για το μέγεθος του σώματός τους. Είμαστε όμορφες σε κάθε μέγεθος, μεγάλο ή μικρό. Καιαιαιαιαιαιαια, η κ@@@ρα μου θα πάει στα Grammys».

 

Η αντίδραση της Μπίμπι έφερε άμεσα αποτελέσματα, αφού οίκος μόδας έσπευσε να της ζητήσει να την ντύσει για τα βραβεία.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:52