search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:47
MENU CLOSE

Μαρινάκης: «Γιατί είναι εδώ ο Σαββίδης;»

22.01.2020 20:17
Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη πριν τη MEGAλη πρεμιέρα  - Media

 

«Βολές» κατά των ΕΠΟ, ΚΕΔ και Ιβάν Σαββίδη εξαπέλυσε στην ομιλία του στη συνάντηση των Big 4 ο Βαγγέλης Μαρινάκης, λέγοντας πως ο Ολυμπιακός συμμετέχει σε μία… φαρσοκωμωδία.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός εξαπέλυσε βέλη κατά των ΕΠΟ και ΚΕΔ και συγκεκριμένα κατά των Βαγγέλη Γραμμένου και Μέλο Περέιρα, ζητώντας παράλληλα το «ξήλωμα» όλης της Επιτροπής Διαιτησίας.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στη συνάντηση:

«Σήμερα ήρθαμε όλοι εδώ για να μιλήσουμε εφ’ όλης της ύλης για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δυστυχώς χωρίς συγκεκριμένη ατζέντα και με σκοπό η UEFA να πάρει παράταση για τους επίορκους σε ΚΕΔ και ΕΠΟ μέχρι τέλος της σεζόν. Μεγάλη ευθύνη για αυτή την προχειρότητα φέρουν αυτοί που μας κάλεσαν εδώ.

1. Καταρχήν θα ήθελα να αναφερθώ στην κακοδιαχείριση και την αδιαφάνεια που χαρακτηρίζει την νυν διοίκηση της ΕΠΟ του κ. Γραμμένου. Η ΕΠΟ εισπράττει τεράστια ποσά από επαγγελματικό ποδόσφαιρο και ιδίως από τον Ολυμπιακό είτε μέσω ποσοστών από τις πωλήσεις και τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών μας είτε από τα χρηματικά πρόστιμα που φροντίζει να μας επιβάλλονται είτε από τα τηλεοπτικά μας δικαιώματα. Επίσης η ΕΠΟ, εισπράττει (και προεισπράττει υποθηκεύοντας οικονομικά και το μέλλον της Ομοσπονδίας) μεγάλα ποσά και από την UEFA και από την FIFA.

Οπότε πιστεύω ότι πρέπει να ενδιαφέρει όλους μας αν αυτά τα χρήματα αξιοποιούνται για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και των υποδομών του ή αν κατασπαταλώνται πελατειακά προς εξυπηρέτηση των ιδιοτελών συμφερόντων κάποιων ομάδων αλλά και μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Τα τελευταία χρόνια στην ΕΠΟ συμβαίνει το δεύτερο. Η νυν διοίκηση έχει διπλασιάσει το προσωπικό που απασχολεί με μαζικές και αχρείαστες προσλήψεις χωρίς να υπάρχουν πρόσθετες ή νέες ανάγκες που καλύπτουν, καθώς οι δραστηριότητες και τα έσοδα τις ΕΠΟ συνεχώς μειώνονται. Το 2015 απασχολούνταν περίπου 75 άτομα ενώ σήμερα πάνω από 150. Έτσι έχει εκτοξεύσει η μισθολογική δαπάνη της ΕΠΟ κατά δύο και πλέον εκατομμύρια (2.000.000.) ευρώ σε σχέση με το παρελθόν, ενώ η συνολική αύξηση του κόστους λειτουργίας της ξεπέρασε το 40% στο ίδιο χρονικό διάστημα. Επίσης τα συνολικά έξοδα της ΕΠΟ και τα έξοδα αμοιβών έχουν αυξηθεί κατά 3.500.000 ευρώ.

Στα παραπάνω πρέπει να προστεθεί και η απώλεια εσόδων από την ανικανότητα της ΕΠΟ να πωλήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδος, που προηγουμένως είχε απαξιώσει φροντίζοντας, μετά τα αίσχη και μαχαιρώματα του Βόλου, να διεξαχθούν 2 τελικοί Κυπέλλου χωρίς κόσμο. Έτσι τα τηλεοπτικά δικαιώματα όλη της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδος ανέρχονται μόλις στο ένα εκατομμύριο (1.000.000) ευρώ, έναντι των εννιά εκατομμυρίων (9.000.000) ευρώ που η ΕΠΟ είχε προϋπολογίσει και ζητούσε από την αγορά.

Από την κακοδιαχείριση δεν έχουν ξεφύγει ούτε τα σημαντικά ποσά που κάθε έτος εκταμιεύουν η FIFA και η UEFA, μέσω συγκεκριμένων προγραμμάτων ενίσχυσης του ποδοσφαίρου στη χώρα. Τα προγράμματα FIFA Forward και UEFA HatTrick, τα οποία σε άλλες χώρες χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή γηπέδων (Σκόπια) ή προπονητικών κέντρων (Βουλγαρία) ή για τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας της επιχορηγούμενης εθνικής ομοσπονδίας, για την ΕΠΟ για την ΕΠΟ έχουν παγώσει λόγω κακοδιαχείρισης έως και σήμερα.

Αποτέλεσμα όλης της ανωτέρω αλόγιστης κατάστασης ήταν η ΕΠΟ να προσφύγει σε αιτήματα για δανεισμό από το εξωτερικό (FIFA/UEFA) προκειμένου να καλύψει βασικές ανάγκες της, ενώ ήδη εξέδωσε εγκύκλιο με την οποία επέβαλε δραστικές περικοπές ακόμη και σε επιβεβλημένες δραστηριότητες εθνικών ομάδων, εκπαιδευτικά σεμινάρια διαιτητών κλπ.

Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω αλλά και με όσα στοιχεία είχε στα χέρια η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά και πρόσφατα πληροφορηθήκαμε ότι κλιμάκιο 30 ατόμων και 2 εισαγγελέων πήρε όλο το έντυπο και ψηφιακό αρχείο της ΕΠΟ.

2. Επίσης δεν είναι δυνατόν να αναφερθώ και στο μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχουμε δει στη χώρα, αυτό της πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ – ΞΑΝΘΗ, κάτι που τόσο η UEFA απαγορεύει ρητά για τις ομάδες που συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και σε εθνικό επίπεδο σε όλη την Ευρώπη οι ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες απαγορεύουν ρητά. Μόνο η ΕΠΟ του κ. Γραμμένου φωτογραφικά όχι μόνο κατήργησε το καλοκαίρι την απαγόρευση πολυϊδιοκτησίας αλλά επιχείρησε να την νομιμοποιήσει για χάρη όπως φαίνεται του κ. Σαββίδη.

Ο κ. Σαββίδης απέκτησε επιρροή στην ΠΑΕ Ξάνθη όταν οι εταιρείες της συζύγου και του γιου του, DIMERA και BELTERRA, μέσω παρένθετων προσώπων, δηλαδή μιας κυπριακής εταιρείας και του ανιψιού, γιου της αδελφής του κ. Σαββίδη (πρώην γκαρσόνι, χωρίς κανένα απολύτως επαγγελματικό υπόβαθρο) απέκτησαν εν κρυπτώ τις εγκαταστάσεις και τον ξενώνα της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ, έναντι περίπου 3,500,000 €, κατά δήλωσή τους. Βέβαια όλα αυτά στα κρυφά, μέχρι να τα βγάλει στο φως ο Ολυμπιακός με την καταγγελία του.

Απορώ και γιατί είναι εδώ ο κ. Σαββίδης! Πριν λίγες μέρες ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής του κράτους ο δικηγόρος του κ. Σαββίδη είπε ότι ο κ. Σαββίδης δεν είναι ιδιοκτήτης και δεν αποφασίζει αυτός στον ΠΑΟΚ, απλά συμβουλεύει την γυναίκα και τον γιο του, όπως σε κάθε πατριαρχική οικογένεια. Άρα σήμερα εδώ θα έπρεπε να είναι η γυναίκα του, που όπως ειπώθηκε εκεί, είναι αυτή που αποφασίζει για όλα.

Εδώ μιλάμε για ένα σκάνδαλο που δεν είναι απλά ένα πεδίο αντιπαλότητας του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ αλλά ένα θέμα που αφορά την καθαρότητα και την ακεραιότητα του πρωταθλήματος στην χώρα μας. Και φυσικά αφορά όλες τις ομάδες και όλους του φιλάθλους αυτής της χώρας. Ακριβώς επειδή τα στοιχεία είναι αμείλικτα δηλαδή ενδεικτικά να σας πω, υπάρχουν απευθείας τραπεζικά εμβάσματα εκατομμυρίων από τον προσωπικό λογαριασμό του ανιψιού στην εταιρεία που ανήκει ο ΠΑΟΚ (DIMERA), τραπεζικά εμβάσματα για αδήλωτα στην Ελλάδα εισοδήματα στους παίχτες του ΠΑΟΚ, εμβάσματα εκατομμυρίων από την κυπριακή εταιρεία που πήρε τις εγκαταστάσεις της Ξάνθης προς άλλες θυγατρικές εταιρείες της οικογένειας Σαββίδη και τους επιφανείς επιχειρηματίες Πανόπουλο-Συγγελίδη να παραμένουν για πάνω από ένα χρόνο και μέχρι την καταγγελία του Ολυμπιακού μέλη στο ΔΣ της εταιρείας του ανιψιού Σαββίδη και πολλά άλλα.

Έτσι πρέπει και οι ποινές να είναι αμείλικτες και να δοθεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε φιλόδοξο μιμητή, ότι όταν προσπαθείς να αλλοιώσεις τους όρους του παιχνιδιού και να καταστρέψεις το ποδόσφαιρο, τότε θα καταστραφείς εσύ και η ομάδα σου, όπως ορίζει ο νόμος.

Γι αυτό καλώ και τον κ. Υπουργό και την Κυβέρνηση να αφήσουν τα περί πολιτικού κόστους και όλα όσα ακούγονται γύρω από αυτό και τόσο ο ίδιος όσο και η κυβέρνηση να τηρήσουν την νομιμότητα. Είναι γνωστό τι επιδιώκουν τα Μέσα του κ. Σαββίδη. Κατηγορούν τον Υπουργό για δήθεν εύνοια στον Ολυμπιακό ώστε να τον εγκλωβίσουν. Και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα παρέμβουν για να μην τηρηθεί η νομιμότητα λόγω πολιτικού κόστους, αλλά αν υπάρξουν τέτοια στοιχεία παρέμβασης, τότε θα πρέπει να παραιτηθεί ο Υπουργός.

3. Πριν 2 μήνες αποστείλαμε στον Υπουργό και στις FIFA/UEFA μία πλήρη και αναλυτική επιστολή σχεδόν 20 σελίδων, με σωρεία στοιχείων που επεξεργάστηκαν ειδικοί αναλυτές και γνώστες του ποδοσφαίρου, σε σχέση με τις επαναλαμβανόμενα λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις εναντίον της ομάδας μας αλλά και άλλων ομάδων και ταυτόχρονα υπέρ του ΠΑΟΚ και των ομάδων που ασκεί επιρροή. Αυτά συμβαίνουν συνεχώς τα τελευταία 3 χρόνια αλλά πια, παρά την χρήση του VAR, δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα. Ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ στην SUPERLEAGUE, ο κ. Αντωνίου είχε το θράσος να παραδεχτεί ότι υπάρχει ξεκάθαρη έλλειψη εκπαίδευσης στους Έλληνες διαιτητές για την χρήση του VAR και ότι επιπλέον τους ασκούνται τεράστιες πιέσεις με αποτέλεσμα η συντριπτική πλειοψηφία αυτών να μην ανταποκρίνονται στοιχειωδώς στα καθήκοντα τους.

Υπήρχε η ελπίδα ότι το VAR θα βελτιώσει την αξιοπιστία των αποφάσεων των διαιτητών ωστόσο κατάφεραν να το απαξιώσουν μόλις μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ένα σύστημα που προμηθεύτηκε με υπέρογκο κόστος το κράτος καθ’ υπόδειξη της ΕΠΟ και των δύο υπαλλήλων της κ.κ. Χολέβα και Κουκουλάκη. Το σύστημα από την αρχή της εφαρμογής του παρά το αυξημένο κόστος του έχει τεράστιες ελλείψεις (γραμμή οφσάιντ, goal line) και οι διαιτητές ουδέποτε εκπαιδεύτηκαν σοβαρά πράγμα που οδήγησε αμέσως στην πλήρη απαξίωσή του. Οι κ.κ. Χολέβας και Κουκουλάκης παραμένουν στη θέση τους, ενώ ταυτόχρονα η ΚΕΔ με θράσος παραδέχεται ότι οι διαιτητές VAR/AVAR δεν αξιολογούνται για την απόδοσή τους.

Έτσι, το μόνο που κατάφερε το VAR είναι να ξεγυμνωθεί ο Pereira, η ΚΕΔ και οι διαιτητές- εργαλεία τους καθώς με την χρήση αυτής της τεχνολογίας και τα αλλεπάλληλα replay δεν υπάρχει πια ανθρώπινο λάθος μόνο σκόπιμες και δόλιες αποφάσεις.

Για όλες αυτές τις στοιχειοθετημένες ενέργειές μας, δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση από την UEFA/FIFA ή τον Υπουργό και μετά από όσα είδαμε να γίνονται στον Βόλο και σε άλλες απαράδεκτες διαιτησίες είτε στον Άρη, είτε στην ΑΕΚ ή στον Παναθηναϊκό κλπ. ο κ. Χούμπελ που είναι εδώ προέβη σε μία ξεκάθαρη δήλωση λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Περαιτέρω, είναι απογοητευτικό να βλέπει κανείς διαιτητικά λάθη στον αγωνιστικό χώρο, παρά την επένδυση που έχει κάνει η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας στην εκπαίδευση των διαιτητών και παρά την εφαρμογή του VAR, ιδιαιτέρως κατά τη διάρκεια του αγώνα του Βόλου εναντίον του Ολυμπιακού την περασμένη Κυριακή, αγώνα τον οποίο είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω τηλεοπτικά.

[…..] Δυστυχώς, οι αμφισβητούμενες αποφάσεις των διαιτητών στον παραπάνω αγώνα, τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και από τους διαιτητές VAR, προξένησαν για μια ακόμα φορά σκεπτικισμό και κριτική όσον αφορά τη λειτουργία της ΚΕΔ, του VAR και της διαιτησίας εν γένει στην Ελλάδα.

[….] Αυτού του είδους η διαιτητική απόδοση δεν μπορεί να είναι αποδεκτή σε κανένα κορυφαίο πρωτάθλημα, είμαι δε υπέρ οποιασδήποτε παραδειγματικής τιμωρίας αποφασιστεί από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΗΔΕΝ. Απίστευτη αντιμετώπιση από τον κ. Περέιρα και την συμμορία του.

Παρά την ως άνω δήλωση του κ. Χούμπελ, ο κ. Περέιρα μόλις μετά από 2 αγωνιστικές όρισε τους εν λόγω διαιτητές σε αγώνες της ίδιας ομάδας που ευνοήθηκε, του Βόλου (1ος διαιτητής Ευαγγέλου) και της ίδιας ομάδας που αδικήθηκε του Ολυμπιακού (4ος διαιτητής Φωτιάδης) και τον διαιτητή εκείνης της αναμέτρησης, κ. Φωτιά στην Ξάνθη του ΠΑΟΚ. Είναι σαφές ότι τον κ. Περέιρα δεν τον ενδιαφέρει τι λέει ο κ. Χούμπελ, η FIFA και η UEFA αλλά τον ενδιαφέρει τι λέει ο κ. Σαββίδης ή ενδεχομένως και τι του δίνει για να είναι ο ΠΑΟΚ η μόνη ομάδα που όχι μόνο δεν έχει αδικηθεί αλλά έχει αλλοιωθεί υπέρ της το πρωτάθλημα.

Για να κάνουμε οποιαδήποτε στοιχειωδώς σοβαρή συζήτηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει ο κ. Pereira και όλη η ΚΕΔ (Marin, Lidenberg) καθώς και οι Κουκουλάκης και Τριτσώνης να φύγουν τώρα. Αλλιώς ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν θα συμμετέχει σε οποιαδήποτε συζήτηση αλλά δεν θα συνεχίσει να συμμετέχει σε αυτή τη φαρσοκωμωδία.

Ο πλήρης εξευτελισμός της αξιοπιστίας όσων καθορίζουν την έκβαση του πρωταθλήματος καθιστά ανεξέλεγκτη, παρά τις συνεχείς προσπάθειές μας, την αντίδραση των φιλάθλων του Ολυμπιακού που βλέπει σε κάθε αγώνα “να κλέβουν” την ομάδα του. Ξέρετε πολύ καλά ότι ο φίλαθλος κόσμος δεν ελέγχεται και ο μόνος τρόπος πάταξης των φαινομένων βίας είναι διασφάλιση της ισονομίας και της αξιοπιστίας όσων καθορίζουν με τις αποφάσεις τους το πρωτάθλημα.

Γι’ αυτό θα πρέπει τουλάχιστον μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος οι 2 ή ακόμα και οι 3-4 πρώτες ομάδες σε όλους τους αγώνες τους και όχι μόνο στους μεταξύ τους, να έχουν ξένους διαιτητές.

Όσο για όσα φημολογούνται για την ανάγκη συναίνεσης όλων για τον αρχιδιαιτητή, εγώ δεν θέλω να έχω καμία σχέση ούτε να γνωρίζω καν ποιος είναι. Έχω εμπιστοσύνη στην UEFA, που επιλέγει αρχιδιαιτητές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις να το κάνει και εδώ, τοποθετώντας έναν άνθρωπο με κύρος και εμπειρία. Έναν άνθρωπο που να μην έχει καμία σχέση με τους επίορκους της ΕΠΟ και να κάνει ανεπηρέαστος την δουλεία του. Έτσι μόνο θα μιλήσουμε για ένα νέο ποδόσφαιρο αύριο.

Δεν έχω κάποιο προσωπικό πρόβλημα με τον κ. Αλαφούζο, τον κ. Μελισσανίδη ή τον κ. Σαββίδη, κάνουν ό,τι μπορούν για τις ομάδες τους είτε νόμιμα είτε παράνομα είτε παράτυπα. Όμως η UEFA δεν πρέπει να καλύπτει αυτούς τους επίορκους της ΕΠΟ με

-τα δεκάδες οικονομικά σκάνδαλα από τις υπέρογκες προσλήψεις και αμοιβές μέχρι την κακοδιαχείριση και την αδιαφάνεια. Μάλιστα ο κ. Γραμμένος αντί να διοικεί προς όφελος όλου του ελληνικού ποδοσφαίρου, έφτασε μέχρι του σημείου, να προσπαθεί να στραγγαλίσει την μόνη ομάδα που τόλμησε να κερδίσει τον ΠΑΟΚ και να του κόψει βαθμούς μη χάνοντας ούτε στην Τούμπα. Θυμήθηκε ο κ. Γραμμένος, αμέσως μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον ΆΡΗ να απαγορεύσει στον ΑΡΗ τις μεταγραφές, ανακαλώντας το δελτίο του ποδοσφαιριστής μας DURMISAI, για οφειλές της παλιάς ΠΑΕ ΑΡΗ. Αυτής της εταιρείας που σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο έχει διαλυθεί, όπως αντίστοιχα η παλιά ΠΑΕ ΑΕΚ, ΑΕΛ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και τόσες άλλες ομάδες. Και ενώ η ΕΠΟ μέχρι τότε εγγράφως δεχόταν ότι ο νέος Άρης δεν έχει καμία σχέση με τον παλιό, μετά την νίκη του επί του ΠΑΟΚ, του επέβαλε απαγόρευση μεταγραφών. Μάλλον ήταν το λιγότερο που μπορούσε να κάνει για τον κ. Σαββίδη.

– τα σκάνδαλα με την διαφορετική μεταχείριση ίδιων πειθαρχικών υποθέσεων και την διατήρηση της ασυλίας του υιού Σαββίδη, μέλος στο ΔΣ του ΠΑΟΚ, και λοιπών φίλα προσκείμενων παρά τις προκλητικές και προσβλητικές τοποθετήσεις τους,

– τους διαιτητές, παρατηρητές διαιτησίας και δικαστές πειθαρχικών επιτροπών να έχουν γυναίκες και παιδιά εργαζόμενους σε εταιρείες της οικογένειας Σαββίδη,

– την πλήρη αγωνιστική απαξίωση της εθνικής ομάδας με τις αλλεπάλληλες αλλαγές προπονητών και τις υπέρογκες αμοιβές τους,

-την διατήρηση σταθερά της πρωτιάς στην χώρας μας στα στημένα παιχνίδια

– τις ενώσεις να εκλέγουν διοικήσεις με μαύρες σακούλες και παρουσία μπράβων και στοιχηματζίδων.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΚΥΡΙΟΙ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ

Αυτό που εκφράζει εμένα και τον Ολυμπιακό είναι η αναβάθμιση του προϊόντος και η πρόοδος της ομάδας μας σε όλα τα επίπεδα

Και δυστυχώς είμαστε η μόνη ελληνική ομάδα με σταθερά σοβαρή ευρωπαϊκή πορεία που δίνει βαθμούς στην καταποντισμένη στο ευρωπαϊκό ranking χώρα μας,

Καθώς επίσης είμαστε η μόνη ελληνική ομάδα που μεταγραφικά δίνει οικονομική και ποδοσφαιρική αξία στους παίκτες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα παρά τον καταποντισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου και της εθνικής ομάδας.

Βλέπετε από όλα αυτά ότι δεν πρόκειται για μία δική μου αξιολόγηση της κατάστασης αλλά τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους και δυστυχώς είναι αμείλικτα απογοητευτικά.

Έτσι βάσιμα πιστεύω ότι ακόμα και αν η UEFA αποχωρήσει, παύοντας να συντηρεί αυτή την κατάσταση με τους επίορκους της ΕΠΟ και της ΚΕΔ, τα πράγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορούν να πάνε πολύ χειρότερα. Έχει πιάσει πάτο.

Μόνο ριζικές αλλαγές τώρα, επαναλαμβάνω άμεσα, μπορούν να επιχειρήσουν να αλλάξουν αυτό το σάπιο σύστημα, ριζικές αλλαγές στην ΚΕΔ, ξένοι διαιτητές σε όλους τους αγώνες των 4 πρώτων ομάδων και ριζικές αλλαγές στο σύστημα ώστε να υπάρχει αποσύνδεση των ενώσεων από τους διαιτητές και την ανάδειξη της Εκτελεστικής Επιτροπής και του Προέδρου της ΕΠΟ».

Πηγή: Sport-fm

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:47