search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:51
MENU CLOSE

Βόλος: Ένοχος 29χρονος για σεξουαλική παρενόχληση 7χρονης

23.01.2020 07:16
Βόλος: Ζήτησε από ραδιοταξί να του κάνει νυχτερινά ψώνια - Σοκολάτες, σουβλάκια και... προφυλακτικά στη λίστα  - Media

 

Ένοχους έκρινε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, έναν 29χρονο αλλοδαπό για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας προσώπου κάτω των 12 ετών, κατ’ εξακολούθηση και την 31χρονη Ελληνίδα σύντροφό του και μητέρα του κοριτσιού για άμεση συνέργεια στην πράξη.

Οι κατηγορούμενοι, σύμφωνα με το magnesianews.gr καταδικάστηκαν σε φυλάκιση ενός έτους ο καθένας, με αναστολή και δικαίωμα έφεσης.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 29χρονος αλλοδαπός κατηγορούνταν ότι έκανε άσεμνες χειρονομίας σε βάρος της ηλικίας 7 ετών κόρη της συντρόφου του, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, όπου διέμενε και η γυναίκα με το παιδί, κατέβασε το εσώρουχό του, της έδειξε τα γεννητικά του όργανα, ενώ κατέβασε και το εσώρουχο του παιδιού! Επίσης κατηγορούνταν ότι από τον χειμώνα του 2016, ως το τέλος Ιουλίου του ίδιου μήνα, έπαιρνε αγκαλιά το κορίτσι κατ’ επανάληψη και το φιλούσε στο στόμα.

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν ο 38χρονος Αλβανικής καταγωγής πρώην σύζυγος της γυναίκας, βρήκε στο κινητό της τηλέφωνο μια φωτογραφία στην οποία ο νέος σύντροφος της γυναίκας, φιλούσε στο στόμα την ηλικίας 7 ετών τότε κόρη τους.

Ο αλλοδαπός, μετά από λίγο διάστημα κατέθεσε μήνυση στην Ασφάλεια Βόλου κατά του συμπατριώτη του και της πρώην συζύγου του για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας του ανήλικου κοριτσιού.

Ο πατέρας του κοριτσιού που έχει την αποκλειστική επιμέλεια της κόρης του, ισχυρίστηκε στο Δικαστήριο ότι ρώτησε την κόρη του για τον άλλο άνδρα και του είπε ότι είναι κακός άνθρωπος τη φιλάει στο στόμα και της τσιμπάει την κοιλιά, ενώ το κοριτσάκι, που είχε εξεταστεί από παιδοψυχολόγο, είπε πει ότι ο άνδρας κατέβασε το εσώρουχό του μπροστά του.

Τον 29χρονο κατηγορούμενο εκπροσώπησε δικηγόρος που είπε ότι η φωτογραφία που βρήκε ο πρώην σύζυγος στο κινητό της μητέρας του παιδιού τραβήχτηκε στο πλαίσιο παιχνιδιού, καθώς το κοριτσάκι είχε στο στόμα του πιπίλα και όταν την έβγαλε φάνηκε σαν ο κατηγορούμενος να το φιλάει στο στόμα. Επίσης είπε ότι τα παιδιά διώχνουν τους κακούς ανθρώπους, ενώ με τον κατηγορούμενο έπαιζαν στην παιδική χαρά και είχαν πολύ καλές σχέσεις.

Η 31χρονη μητέρα του κοριτσιού κατέθεσε ότι το κορίτσι είχε καλές σχέσεις με τον 29χρονο και ισχυρίστηκε ότι ποτέ ο κατηγορούμενος δεν κατέβασε τα εσώρουχά του μπροστά στο παιδί, γιατί αν το έκανε θα τον είχε σκοτώσει και σήμερα θα βρισκόταν στη φυλακή.

Τελικά το Δικαστήριο καταδίκασε τους δύο κατηγορούμενους σε φυλάκιση 12 μηνών ο καθένας, με αναστολή και δικαίωμα έφεσης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:50