search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:40
MENU CLOSE

Μπραντ Πιτ για «Matrix»: «Πήρα το κόκκινο χάπι» – Πέρασε από καστ για το ρόλο του Neo

24.01.2020 15:49
Μπραντ Πιτ για «Matrix»: «Πήρα το κόκκινο χάπι» - Πέρασε από καστ για το ρόλο του Neo - Media

 

Για τον πιο γνωστό ρόλο που υποδήθηκε ο Κιάνου Ριβς, τον Neo στο «The Matrix», είχε γίνει πρόταση στον Μπραντ Πιτ.

Ο 56χρονος Μπραντ Πιτ δήλωσε με ειλικρίνεια ότι «πιστεύω πραγματικά ότι δεν ήταν ποτέ δικός μου» ενώ έκανε την μεγάλη αποκάλυψη στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σάντα Μπάρμπαρα αυτή την εβδομάδα.

«Δεν είναι δικός μου. Είναι κάποιου άλλου και πήγαν και το έκαναν. Πιστεύω πραγματικά σε αυτό. Πραγματικά», δήλωσε, σύμφωνα με το περιοδικό People.

«Αλλά πέρασα από το Matrix. Πήρα το κόκκινο χάπι », είπε. Το αστείο αναφέρεται στην ταινία, στο σημείο που επιτρέπεται στον Neo να αφήσει το Matrix και να αντιμετωπίσει τον πραγματικό κόσμο.

Το Matrix γυρίστηκε από τον Μάρτιο έως τον Αύγουστο του 1998, οπότε μπορεί να υπήρχε αλληλεπικάλυψη με την ταινία Fight Club, όπου συμπρωταγωνίστηκε ο Μπραντ Πιτ.

Το Fight Club κυκλοφόρησε το 1999, έλαβε αντικρουόμενες κριτικές και δεν τα πήγε καλά στο box office, αλλά από τότε συγκαταλέγεται στις πλέον κλασσικές ταινίες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:38