search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:36
MENU CLOSE

Μητέρα δίνει στο μωρό της να πιει βότκα μέσα από το μπουκάλι – Θύελλα αντιδράσεων (Photos)

27.01.2020 14:01
Μητέρα κουβαλούσε το νεογέννητο μωρό της μέσα σε σακούλα για τα ψώνια – Η στιγμή της σύλληψης της από αστυνομικούς (Video) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στη Νέα Ζηλανδία και από τη στιγμή που ανέβηκε στο διαδίκτυο έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Μια μητέρα κρατάει ένα μπουκάλι βότκα, μάρκας Long White η οποία είναι αναμεμειγμένη με σόδα. Η μητέρα φέρνει το μπουκάλι στο στοματάκι του μωρού και δια της βίας το υποχρεώνει να πιει.

Στο βίντεο το οποίο έχει αποσυρθεί ακούγονται γέλια από τη μητέρα του μωρού, αλλά και από έναν άνδρα με τατουάζ στο χέρι που βρίσκεται δίπλα στο μωράκι.

Η γυναίκα φοράει ένα βραχιόλι που γράφει «one love», μια αγάπη δηλαδή, αλλά δυστυχώς η συμπεριφορά της μόνο αγάπη δεν δείχνει.

Η γυναίκα αυτή λοιπόν για να σπάσει πλάκα, ανέβασε το βίντεο και στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, αλλά αναγκάστηκε να το κατεβάσει ύστερα από μερικά λεπτά από τα υβριστικά σχόλια που εισέπραττε.

Στο θέμα ενεπλάκη και το υπουργείο Υγείας της χώρας, και ήδη σύμφωνα με ανακοίνωση του έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες ταυτοποίησης της μητέρας αλλά και των επιπτώσεων που πρόκειται να έχει αυτή. Καθώς οι υπηρεσίες έψαχναν το θέμα διαπίστωσαν ότι ο άνδρας με τα τατουάζ, μερικές ημέρες πριν, είχε φωτογραφηθεί πάλι με το μωράκι και του έδινε να πιει μπύρα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24