search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:29
MENU CLOSE

Δεκάχρονο κορίτσι χαροπαλεύει – Το βίασαν, το χτύπησαν με πέτρες και το έθαψαν ζωντανό

05.02.2020 15:33
Δεκάχρονο κορίτσι χαροπαλεύει - Το βίασαν, το χτύπησαν με πέτρες και το έθαψαν ζωντανό - Media

 

Το τελευταίο σεξουαλικό έγκλημα έχει συγκλονίσει την Ινδία. Ένα δεκάχρονο κορίτσι βιάστηκε και στη συνέχεια το χτύπησαν βάναυσα με πέτρες και το έθαψαν ζωντανό.

Το κοριτσάκι είχε βγει από το σπίτι της για να πάει στο κοντινό κατάστημα για να αγοράσει σοκολάτες. Τότε ήταν που δέχτηκε επίθεση από αγνώστους. Το κορμάκι του το βρήκαν θαμμένο ύστερα από μία ώρα και αφού η μητέρα του που είχε ανησυχήσει είχε ενημερώσει την αστυνομία και άρχισαν οι έρευνες.

Το παιδί χαροπαλεύει ενώ η αστυνομία έχει ήδη συλλάβει έναν άνδρα 21 ετών ως κύριο ύποπτο για αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Σύμφωνα με τα όσα ομολόγησε ο άνδρας, είδε το παιδί να διασχίζει το δρόμο, εύκολα το παρέσυρε σε κοντινή οικοδομή και το βίασε. Το παιδί που έκλαιγε και φώναζε σε βοήθεια, επιχείρησε ο άνδρας να το σκοτώσει χτυπώντας το άγρια με πέτρες στο κεφάλι. Στη συνέχεια πήρε το αναίσθητο κορίτσι και επιχείρησε να το θάψει ζωντανό, νομίζοντας – όπως είπε – ότι το είχε σκοτώσει και ήθελε να κρύψει το αποτρόπαιο έγκλημα του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33