search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:16
MENU CLOSE

Ξαφνικό «λουκέτο» στον Arena FM 89,4 της Θεσσαλονίκης

17.02.2020 11:16
Ξαφνικό «λουκέτο» στον Arena FM 89,4 της Θεσσαλονίκης - Media

 

Την αναστολή της λειτουργίας του ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ο Arena FM 89.4 στη Θεσσαλονίκη.

Ο ιδιοκτήτης του σταθμού Δημήτρης Παπαϊωάννου, μέσω των social media, γνωστοποίησε την είδηση υποστηρίζοντας πως παύει να υφίσταται ως αθλητικό ραδιόφωνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ArenaFM 89,4 δεν παίζει πια για σένα. Πριν από μερικά χρόνια είχα ένα όραμα, ένα αθλητικό ραδιόφωνο αντάξιο της πόλης μας. Το ήθελα, το στήριζα και το πλήρωνα ακριβά ελπίζοντας ότι θα φτάσει τον στόχο του. Σήμερα πιστεύω ότι ο κόπος, τα χρήματα και η ψυχή των ανθρώπων δεν είναι αρκετά για να αλλάξουν το τοξικό αθλητικό τοπίο που βολεύει μόνο αυτούς που κερδίζουν από αυτό. Από σήμερα αποφάσισα να σταματήσει η λειτουργία του ArenaFM 89,4 ως αθλητικό ραδιόφωνο. Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους και συνεργάτες, έναν-έναν ξεχωριστά , να τους ζητήσω συγνώμη γιατί δεν καταφέραμε να φτάσουμε στο τέρμα , αλλά η υπομονή έχει και τα όριά της».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:16