search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:05
MENU CLOSE

Παναθηναϊκός: Προβάδισμα για επιστροφή στη Λεωφόρο την επόμενη αγωνιστική περίοδο

17.02.2020 15:42
Σιμάνσκι στον ΟΠΑΠ: Θέλω γκολ και στη Λεωφόρο - Media

 

Η επιστροφή του Παναθηναϊκού στην φυσική του έδρα την επόμενη αγωνιστική περίοδο συγκεντρώνει αυτή την στιγμή τις περισσότερες πιθανότητες. Η άποψη του Αλαφούζου, του Δώνη και το ΟΑΚΑ.

Μετά την σεζόν 2017-2018, ο Παναθηναϊκός είναι πιο «ζεστός» από κάθε άλλη φορά για να επιστρέψει στην φυσική του έδρα, να γυρίσει στο σπίτι του, στο γήπεδο της Λεωφόρου! Οι «πράσινοι» μετά τον «εμφύλιο» το καλοκαίρι του 2018 ανάμεσα στoν Γιάννη Αλαφούζο και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, την τελευταία διετία αγωνίζονται στο ΟΑΚΑ, ωστόσο, ποτέ η Καλογρέζα δεν θα γίνει έδρα. Πόσω μάλλον από την στιγμή που η πλατιά μάζα των φίλων της ομάδας απέχει από τις κερκίδες και δίνει το παρών κυρίως στα ντέρμπι. Για παράδειγμα, στην ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ το στάδιο είχε περίπου 25.000 και το μεσημέρι της Κυριακής κόντρα στον Παναιτωλικό, μόλις 3.000. Η κατάσταση αυτή είναι λογικό να προβληματίζει την διοίκηση του συλλόγου και με τα δεδομένα που υπάρχουν τούτη την στιγμή, η επιστροφή στο «Απόστολος Νικολαϊδης» φαντάζει αρκετά πιθανή.

Μάλιστα, ακόμη και ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, όπως αναφέρει το gazzeta.gr, ο Γιάννης Αλαφούζος, θέλει ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στην Λεωφόρο και να αποκτήσει μία κανονική έδρα, που θα βοηθήσει την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο το σύνολο του Δώνη, ώστε να κάνει το βήμα παραπάνω αγωνιστικά και να επιστρέψει στην κανονικότητα της διεκδίκησης των παραδοσιακών του στόχων!

Παράλληλα, ο Έλληνας προπονητής εδώ και καιρό έχει δηλώσει τον εκνευρισμό του για την κατάσταση που βρίσκεται σχεδόν σε μόνιμη βάση ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ, ένα πρόβλημα που δεν υπήρχε ποτέ στην Λεωφόρο, καθώς πάντα το χορτάρι ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Στο δίλημμα «ΟΑΚΑ ή Λεωφόρος» τάσσεται κι εκείνος υπέρ της επιστροφής, όπως φυσικά και οι ποδοσφαιριστές του. Ποιος παίκτης προτιμά να παίζει σε ένα παγωμένο στάδιο αντί σε ένα «καμίνι»;

Από κει και πέρα, όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η Λεωφόρος αποτελεί ένα γήπεδο ειδικών συνθηκών. Ένα γήπεδο που μπορεί να «εγκυμονήσει» κινδύνους, τους οποίους δεν συναντά μπροστά του ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ. Κι αυτό η παράμετρος εξετάζεται σοβαρά. Όπως έχει τα θετικά της η Λεωφόρος, έχει και τα αρνητικά της.

Αυτό, πάντως, που έχει σημασία, είναι πως σε επίπεδο σκέψεων και προθέσεων, οΠαναθηναϊκός είναι απόλυτα θετικός για να γυρίσει στο σπίτι του. Από κει και πέρα, όμως, δεν έχει γίνει καμία ουσιαστική συζήτηση με τον Ερασιτέχνη, δεν έχει δημιουργηθεί ένα συγκεκριμένο πλάνο στην ΠΑΕ, ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την βελτίωση των συνθηκών που επικρατούν στην Λεωφόρο. Αυτό θα συμβεί όταν θα ληφθεί οριστικά η απόφαση το επόμενο διάστημα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:03