27/03/2020 13:00:50

Απίστευτη γκάφα του Μπάκιγχαμ: Συνέδεσε τον πρίγκιπα Χάρι με... πορνογραφικό σάιτ

Απίστευτη γκάφα του Μπάκιγχαμ: Συνέδεσε τον πρίγκιπα Χάρι με... πορνογραφικό σάιτ - Media
 
Σε γκάφα ολκής υπέπεσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, καθώς χωρίς να γίνει αντιληπτό, το επίσημο site της βασιλικής οικογένειας προωθούσε τους επισκέπτες του σε σελίδα κινεζικού πορνό αντί στον ουαλικό φιλανθρωπικό οργανισμό Dolen Cymru, στον οποίο πατρόνας είναι ο πρίγκιπας Χάρι.
 
Όπως αναφέρεται στη σελίδα: "Η σχέση της Ουαλίας με το Λεσόθο ξεκίνησε το 1985 και έχουν αναπτυχθεί εκπαιδευτικοί δεσμοί, ευρύτεροι δεσμοί με νέους ανθρώπους, αλλά και οργανισμοί για υγεία, γυναίκες και εκκλησίες.
 
Ωστόσο ο σύνδεσμος από το site της βασιλικής οικογένειας (royal.uk) οδηγεί σε κινεζική πορνογραφική ιστοσελίδα όπου προτείνονται άλλοι σύνδεσμοι σε live sex σόου. Η Daily Mail επικοινώνησε με τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για σχόλιο, αλλά δεν έλαβε κάποιο.
 
Ο σύνδεσμος υποτίθεται ότι οδηγεί στο site του Dolen, που ιδρύθηκε το 1985 και σκοπεύει να δημιουργήσει μακρόχρονη, θετική αλλαγή στο ανατολικό βασίλειο του Λεσόθο αλλά και στις κοινότητες της Ουαλίας.
 
Ο οργανισμός έχει βάση το Κάρντιφ και δουλεύει προτείνοντας μεταξύ τους επαγγελματίες από σχολεία και νοσοκομεία ενώ μοιράζονται τις μεθόδους τους.
 
Ο πρίγκιπας Χάρι χρίστηκε πατρόνας του οργανισμού το 2007 ενώ ανέλαβε καθήκοντα στο Λεσόθο το 2004, στη διάρκεια της χρονιάς που πήρε το διάλειμμα από τις σπουδές του.
 
Πηγή: enikos.gr / Daily Mail

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.