search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:42
MENU CLOSE

Πιάστηκε «στα πράσα» με φακελάκι σε δημόσιο νοσοκομείο

18.02.2020 14:51
Συνελήφθη καρδιοχειρουργός νοσοκομείου της Αθήνας για «φακελάκι» 2.000 ευρώ - Media

 

Στα «πράσα» έπιασαν μια διοικητική υπάλληλο σε δημόσιο νοσοκομείο στη Βόρεια Ελλάδα με το «φακελάκι» στο χέρι. Αναλυτικά η ανακοίνωση της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ.

Με το «φακελάκι» στο χέρι έπιασαν μια διοικητική υπάλληλο σε δημόσιο νοσοκομείο στη Βόρεια Ελλάδα. Σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος.

Όπως αναφέρει το dikaiologitika.gr οι αστυνομικοί την συνέλαβαν κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνάντησης, μετά την παραλαβή προσημειωμένων χαρτονομισμάτων που είχε πάρει από πολίτη υποσχόμενη να μεσολάβηση για νοσηλευόμενο ασθενή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος συνελήφθη διοικητική υπάλληλος δημόσιου νοσοκομείου της βόρειας Ελλάδας

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος διοικητικής υπαλλήλου δημόσιου νοσοκομείου της βόρειας Ελλάδας, για το αδίκημα της εμπορίας επιρροής-μεσάζοντες.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε χθες (17 Φεβρουαρίου 2020) κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνάντησης, μετά την παραλαβή προσημειωμένου χρηματικού ποσού, που είχε απαιτήσει από ιδιώτη, για μεσολάβηση σε διοικητικής φύσης ζήτημα νοσηλευόμενου ασθενή.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:41