Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Υλικά
Λίγα φύλλα φρέσκο βασιλικό
1 σκελίδα σκόρδο
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι κατά βούληση
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο τηγάνι, βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και σωτάρουμε ελαφρά το σκόρδο μέχρι να αφήσει τα αρώματά του. Το αφαιρούμε και προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτα και τα φύλλα του βασιλικού. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε 5 λεπτάκια μέχρι να συρρικνωθεί ελαφρά. Αφήνουμε στην άκρη. Αν θέλουμε, αφαιρούμε τα φύλλα του βασιλικού.
Σε κατσαρόλα βάζουμε λίγο λάδι και τσιγαρίζουμε ελαφρά το ρύζι για 2 λεπτά περίπου. Αρχίζουμε να προσθέτουμε με μια κουτάλα ζωμό, μια – μια κουταλιά, περιμένοντας να απορροφηθεί η κάθε μια και μετά προσθέτοντας την άλλη.
Στα μισά περίπου τους μαγειρέματος προσθέτουμε την έτοιμη σάλτσα που έχουμε κρατήσει και συνεχίζουμε το μαγείρεμα.
Μόλις είναι έτοιμο, σβήνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε την παρμεζάνα και τη μοτσαρέλα κομμένη σε κυβάκια και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε ζεστό.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.