search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:56
MENU CLOSE

Ανακοίνωση στήριξης Παναθηναϊκού σε Δώνη

21.02.2020 16:50
Ανακοίνωση στήριξης Παναθηναϊκού σε Δώνη - Media

 

Στηρίζει με επίσημο τρόπο τον Γιώργο Δώνη ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας τονίζουν είναι στο πλευρό του 50χρονου προπονητή και πως ο μεταγραφικός σχεδιασμός γίνεται από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Τσάβι Ρόκα, σε συνεννόηση με τον τεχνικό της.

«Οι όποιες διαφορές πρέπει να επιλύονται εσωτερικά με συζήτηση και όχι με δημόσιες τοποθετήσεις», επισημαίνει το «τριφύλλι».

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει αποδείξει εμπράκτως ότι στηρίζει και σέβεται τη θέση του προπονητή της ομάδας, ως εκ τούτου και τον σημερινό προπονητή της, Γιώργο Δώνη, τον οποίο εμπιστεύτηκε το καλοκαίρι του 2018 και έκτοτε τον στηρίζει, ακόμα και όταν κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης.

Σχετικά με το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, αυτός γίνονταν και γίνεται από τον τεχνικό διευθυντή, πάντα σε συνεννόηση με τον προπονητή.

Τέλος οι όποιες διαφορές πρέπει να επιλύονται εσωτερικά με συζήτηση και όχι με δημόσιες τοποθετήσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:54