search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:07
MENU CLOSE

Απίστευτη βαρβαρότητα από το Ισραήλ: Απομακρύνουν με μπουλντόζα το άψυχο σώμα Παλαιστίνιου (Σκληρό Video)

23.02.2020 18:52
Απίστευτη βαρβαρότητα από το Ισραήλ: Απομακρύνουν με μπουλντόζα το άψυχο σώμα Παλαιστίνιου (Σκληρό Video) - Media

 

Σοκ προκαλεί ο κυνισμός και η βαρβαρότητα με την οποίαν καταγράφηκε να αντιμετωπίζει, για μια ακόμη φορά, τους Παλαιστίνιους το κράτος του Ισραήλ.

Βίντεο καταγράφει τη στιγμή που μπουλντόζα του στρατού σηκώνει ψηλά, σαν σκουπίδι, το άψυχο σώμα ενός νεαρού Παλαιστίνιου που λίγο πριν είχε πέσει νεκρός από πυρά των Ισραηλινών.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της Κυριακής στη νότια Λωρίδα της Γάζας, όταν ισραηλινοί στρατιώτες εκτέλεσαν εν ψυχρώ δύο Παλαιστίνιους που θεώρησαν ύποπτους για τοποθέτηση εκρηκτικών κοντά στον φράκτη που ορίζει το σύνορο της «φλούδας» γης που ανήκει στους Παλαιστίνιους.

Οι συμπατριώτες των νεκρών πρόλαβαν να πάρουν το άψυχο σώμα του ενός νεαρού, τον δεύτερο όμως άρπαξε η μπουλντόζα που έσπευσε στο σημείο συνοδευόμενη από άρμα μάχης.

Ως απάντηση, σημειώθηκε μπαράζ επιθέσεων με ρουκέτες από τη Λωρίδα της Γάζας προς το ισραηλινό έδαφος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:07