28/03/2020 17:02:36

Οι δύο απουσίες από την Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας που συζητήθηκαν

Οι δύο απουσίες από την Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας που συζητήθηκαν - Media

 

Δύο ήταν οι απουσίες που συζητήθηκαν έντονα από την χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας - η οποία ήταν η δεύτερη μετά την εκλογική νίκη της 7ης Ιουλίου και ως εκ τούτου η συμμετοχή ήταν ιδιαίτερα υψηλή με τα μέλη του ανώτατου κομματικού οργάνου να έχουν γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα.

Η πρώτη απουσία ήταν του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Μετά το αρχικό σούσουρο, όταν έγινε αντιληπτή η απουσία του, πηγές κοντά στην ηγεσία του κόμματος ενημέρωναν ότι ο πρώην Πρωθυπουργός είχε ενημερώσει πως είχε ανειλημμένη οικογενειακή υποχρέωση και συγκεκριμένα γάμο στενού συγγενικού προσώπου στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθύμιζαν εξάλλου ότι η συνεδρίαση της ΠΕ ήταν αρχικά προγραμματισμένη για χθες Σάββατο 22 του μήνα.

Ο έτερος πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, πάντως ήταν κανονικά παρών.

Η δεύτερη απουσία που συζητήθηκε ήταν του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη, πρωταγωνιστή των αντιδράσεων για τα ελεγχόμενα κλειστά κέντρα στα νησιά, εναντίον του οποίου ερμηνεύθηκε ότι άφησε αιχμές ο πρωθυπουργός μιλώντας για πολιτικάντηδες.

Σημειώνεται ότι στην Πολιτική Επιτροπή είχαν πρσκληθεί όλοι οι Περιφερειάρχες που είχαν εκλεγεί με τη Νέα Δημοκρατία. Υπενθυμίζεται βέβαια ότι ο κ. Μουτζούρης αν και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας είχε κατέβει ως αντάρτης στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές κόντρα στην επίσημη υποψηφιότητα του κόμματος που ήταν άλλη.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.