search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:16
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Φίλη της 40χρονης μεταφέρεται στο «Αττικόν»

27.02.2020 17:42
Αττικό Νοσοκομείο: Προσπάθεια φίμωσης από τη διοίκηση καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι - Media

 

Στο νοσοκομείο «Αττικόν» μεταφέρεται εσπευσμένα με ασθενοφόρο φίλη της 40χρονης που τη συνοδεύε τις προηγουμένες ημέρες, σύμφωνα με το ethnos.gr. Η γυναίκα πρόκειται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται γαι νέο κρούσμα του ιού.

Η 40χρονη είναι το τρίτο κρούσμα κορωνοϊού που εμφανίστηκε στην Ελλάδα και το πρώτο στην Αθήνα.

Πηγές του ethnos.gr αναφέρουν ότι η φίλη της 40χρονης είχε επαφές μαζί της μετά το ταξίδι στη Βόρεια Ιταλία, ενώ φαίνεται πως και η ίδια παρουσίασε ύποπτα συμπτώματα. Κρίθηκε σκόπιμο να μεταβεί στο Νοσοκομείο Αττικόν που είναι νοσοκομείο αναφοράς και στο οποίο νοσηλεύεται και η 40χρονη.

Η ειδική ομάδα των ειδικών πουν έχει ορισθεί στο Νοσοκομείο Αττικόν παραλαμβάνει τη φίλη της 40χρονης προκειμένου να τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας για το προσωπικό αλλά και τους υπόλοιπους ασθενείς. Αναμένεται μάλιστα να απομονωθεί στους ειδικούς χώρους που έχουν ορισθεί, ενώ δείγμα θα σταλεί προς εξέταση για να διαπιστωθεί εάν έχει μολυνθεί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03