24/10/2020 00:36:53

Κορωνοϊός: Φίλη της 40χρονης μεταφέρεται στο «Αττικόν»

Αττικό Νοσοκομείο: Προσπάθεια φίμωσης από τη διοίκηση καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι - Media

 

Στο νοσοκομείο «Αττικόν» μεταφέρεται εσπευσμένα με ασθενοφόρο φίλη της 40χρονης που τη συνοδεύε τις προηγουμένες ημέρες, σύμφωνα με το ethnos.gr. Η γυναίκα πρόκειται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται γαι νέο κρούσμα του ιού.

Η 40χρονη είναι το τρίτο κρούσμα κορωνοϊού που εμφανίστηκε στην Ελλάδα και το πρώτο στην Αθήνα.

Πηγές του ethnos.gr αναφέρουν ότι η φίλη της 40χρονης είχε επαφές μαζί της μετά το ταξίδι στη Βόρεια Ιταλία, ενώ φαίνεται πως και η ίδια παρουσίασε ύποπτα συμπτώματα. Κρίθηκε σκόπιμο να μεταβεί στο Νοσοκομείο Αττικόν που είναι νοσοκομείο αναφοράς και στο οποίο νοσηλεύεται και η 40χρονη.

Η ειδική ομάδα των ειδικών πουν έχει ορισθεί στο Νοσοκομείο Αττικόν παραλαμβάνει τη φίλη της 40χρονης προκειμένου να τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας για το προσωπικό αλλά και τους υπόλοιπους ασθενείς. Αναμένεται μάλιστα να απομονωθεί στους ειδικούς χώρους που έχουν ορισθεί, ενώ δείγμα θα σταλεί προς εξέταση για να διαπιστωθεί εάν έχει μολυνθεί.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.