search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:13
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: «Ζόρια» στον ΑΝΤ1, οι ηθοποιοί δεν αρκούνται πια στα 600 ευρώ το μήνα!

28.02.2020 09:25
Άγριες Μέλισσες: «Ζόρια» στον ΑΝΤ1, οι ηθοποιοί δεν αρκούνται πια στα 600 ευρώ το μήνα! - Media

 

Μετά την απροσδόκητα μεγάλη επιτυχία της, πήρε το «πράσινο φως» για ακόμα μία σεζόν η σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες».

Η σειρά πέτυχε να ανεβάσει στα ύψη τόσο την τηλεθέαση όσο και τις μετοχές του ΑΝΤ1 στην αγορά, με τα διαφημιστικά πακέτα να είναι τεράστια. Σε κάθε επεισόδιο είναι χαρακτηριστικό ότι διαφημίζονται πάνω από 25 εταιρείες!

 Το κανάλι σκοπεύει να κρατήσει το σήριαλ στο πρόγραμμά του για τουλάχιστον ακόμα μία σεζόν, με τους συντελεστές να έχουν ήδη ενημερωθεί πως συνεχίζουν.

Ωστόσο, τα δεδομένα αλλάζουν. Συγκεκριμένα… τα κασέ των ηθοποιών αλλά και της παραγωγής.

Αυτό τουλάχιστον ισχύει σύμφωνα με ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, το οποίο αναφέρει πως μπορεί οι περισσότερο ηθοποιοί να συμφώνησαν με το κανάλι με πολύ λίγα χρήματα -καθώς επρόκειτο για την πρώτη τους τηλεοπτική δουλειά- ωστόσο το κανάλι καλείται τώρα να πληρώσει κατιτίς παραπάνω, καθώς η επιτυχία της σειράς υπήρξε τεράστια.

Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ το μόνο βέβαιο μέχρι στιγμής είναι πως οι «Άγριες Μέλισσες» θα επιστρέψουν με νέα επεισόδιο τον ερχόμενο Οκτώβρη.

Πρόσφατα, ένας εκ των πρωταγωνιστών της σειράς, ο “Δούκας” ή κατά κόσμον Λ. Κακούρης, δήλωσε πως τα χρήματα που παίρνουν οι ηθοποιοί, δεν έχουν καμία σχέση με τα λεφτά που έπαιρναν οι πρωταγωνιστές πριν από μερικά χρόνια, μιας και ακόμα διανύουμε χρόνια κρίσης. Ναι μεν, το καστ των «Άγριων Μελισσών» πληρώνεται καλά, αλλά όχι όσο θα περίμενε κανείς.

Αλλά και ο γκεστ της σειράς, Τ. Χαλκιάς είχε κάνει λόγο για ηθοποιούς που παίζουν για μόλις 600 ευρώ. Είχε πει συγκεκριμένα; «Μπήκε κανείς στον κόπο να ρωτήσει «παίζουν τόσοι ηθοποιοί, τι χρήματα παίρνουν όλοι αυτοί;». Θέλω να σε πληροφορήσω ότι υπάρχουν ηθοποιοί που παίρνουν 600 ευρώ τον μήνα στις Αγριες Μέλισσες, οπότε ντράπηκα να ζητήσω λεφτά για ένα guest».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:11