28/09/2020 08:51:00

Τον γνώρισε μέσω εφαρμογής, έκαναν σεξ, πέθανε από ναρκωτικά και έκρυψε το πτώμα του σε πάρκο (Photos)

Τον γνώρισε μέσω εφαρμογής, έκαναν σεξ, πέθανε από ναρκωτικά και έκρυψε το πτώμα του σε πάρκο (Photos) - Media

 

Ένας σεφ που πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, κατά τη διάρκεια του σεξ μετά από συνάντηση με άντρα που γνώρισε σε εφαρμογή γνωριμιών. Μάλιστα, το πτώμα του βρήκα μαθητές τυλιγμένο σε κλινοσκεπάσματα σε ένα πάρκο, στη Μ. Βρετανία.

Ο 32χρονος υπάλληλος Neil Cuckson προσπάθησε να κρύψει τον θάνατο του Hiran Chauhan, ο οποίος πέθανε μετά από το σεξ, κατά τη διάρκεια του οποίου έκανε χρήση σε ενέσιμη μορφή του ναρκωτικού  GHB και κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Ο Neil Cuckson

Ο 32χρονος αρχικά άφησε τη σορό του σεφ στο διαμέρισμά του για αρκετές μέρες και ξόδεψε αρκετά χρήματα για να εξοπλιστεί με αντικείμενα προκειμένου να κρύψει το πτώμα.

Αγόρασε ακόμη και αυτοκίνητο ειδικά για να μεταφέρει το πτώμα και να το παρατήσει σε δάσος όταν δεν μπορούσε να βάλει το πτώμα στο όχημα.

Ο Hiran Chauhan

Ο Cuckson είπε στην αστυνομία: «Δεν είμαι δολοφόνος, είχα μια άσχημη ζωή», αλλά ο δικαστής Alan Conrad QC του είπε ότι οι ενέργειές του «πρόσθεσαν πολύ θλίψη» στην οικογένεια του Hiran.

Ο δικαστής καταδίκασε τον Cuckson σε έξι χρόνια φυλάκισης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.