01/06/2020 11:28:55

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλά για το τέλος της από τον Alpha και απαντά στους… εμπαθείς

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλά για το τέλος της από τον Alpha και απαντά στους… εμπαθείς  - Media

 

Συνέντευξη στο ΤV Έθνος παραχώρησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, αναφερόμενη μεταξύ άλλων, στις συνθήκες της αποχώρησής της από τον Alpha.

Η παρουσιάστρια τόνισε ότι τον τελευταίο χρόνο το κλίμα με τον σταθμό ήταν «αγωνιστικό» με την έννοια ότι έπρεπε να πετύχει ένα αποτέλεσμα ανεξαρτήτων των συνθηκών. Κάτι που όπως είπε δεν ταίριαζε στην ίδια, καθώς είχε μάθει να εστιάζει στην εκπομπή της και την ιστορία του κάθε «Πακέτου».

Δεν αρνήθηκε, μάλιστα, τις βολές που δέχτηκε στο πρόσωπό της από διάφορα άτομα στα οποία, ωστόσο, δε δίνει αξία και δεν ασχολείται.

«Αν κάποιοι είναι αρνητικά διακείμενοι απέναντί σου και τους απαντήσεις, πολλαπλασιάζεις την αρνητικότητα. Όλα αυτά τα αγνοώ, τα προσπερνώ και προχωρώ» είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τη λήξη της συνεργασίας της με τον Alpha, η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποκάλυψε ότι η απόφαση αυτή της ανακοινώθηκε τηλεφωνικώς από ένα άτομο του σταθμού που ούτε καν γνώριζε.

«Στα μέσα Αυγούστου με ένα τηλεφώνημα. Στέλεχος του σταθμού, το οποίο δεν γνώριζα και δεν είχα συναντήσει ποτέ, μου ανακοίνωσε πως ο Alpha αποφάσισε να σταματήσει το «Πακέτο» και στη συνέχεια μου πρότεινε να κάνω ένα τηλεπαιχνίδι. Δεν έγινε συζήτηση ή διαπραγμάτευση, ήταν ανακοίνωση» είπε.
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.