search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:14
MENU CLOSE

Αντιπρύτανης ΑΠΘ: «Ο κορονοϊός είναι κατασκευασμένος… υπάρχει εμβόλιο αλλά το κρύβουν»

07.03.2020 10:14
Αντιπρύτανης ΑΠΘ: «Ο κορονοϊός είναι κατασκευασμένος… υπάρχει εμβόλιο αλλά το κρύβουν» - Media

 

Λάδι στη …φωτιά της συνωμοσιολογίας ρίχνει ο  αντιπρύτανης Διοικητικών Υποθέσεων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Ανδρέας Γιαννακουδάκης, με την τοποθέτησή του για τον κορονοϊό. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Τα Λόγια της Πόλης», στον τηλεοπτικό σταθμό TV100 ο κ. Γιαννακουδάκης δήλωσε ότι «πιθανολογεί πως ο νέος κορονοϊός είναι κατασκευασμένος» και μάλιστα πως υπάρχει ήδη εμβόλιο το οποίο αναπτύχθηκε πριν από την εξάπλωσή του αλλά δεν το ανακοινώνουν «για λόγους σκοπιμότητας».

«Μπορώ να υποθέσω ότι και το εμβόλιο είναι ήδη από πριν γνωστό. Υπάρχει δηλαδή αυτή την στιγμή το εμβόλιο. Πότε θα ανακοινωθεί η ανακάλυψή του ή πότε θα διατεθεί εξαρτάται από τους λόγους της σκοπιμότητας», είπε.

«Αυτό που μου κάνει εντύπωση σε αυτό τον ιό δεν είναι η επικινδυνότητά του, αλλά είναι η ικανότητά του να διαδίδεται. Όλα τα μέτρα μικρό αποτέλεσμα μπορεί να έχουν», συμπλήρωσε ο κ. Γιαννακουδάκης, ο οποίος επισήμανε πως δεν πρέπει να πανικοβαλλόμαστε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:14