search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:26
MENU CLOSE

Φαντάρος ο «Μανωλάκης» – Τι θα γίνει με το «Καφέ της Χαράς»

08.03.2020 16:33
Φαντάρος ο «Μανωλάκης» - Τι θα γίνει με το «Καφέ της Χαράς» - Media

 

Να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία καλείται ο «Μανωλάκης» από το «Καφέ της Χαράς». 

Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα Reallife και αποκάλυψε πως ετοιμάζεται να πάει φαντάρος, κάτι που γεννά ερωτηματικά για το τηλεοπτικό του μέλλον στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

«Παρουσιάζομαι στην αεροπορία και στη σειρά είμαστε σε συζητήσεις για να δούμε πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος μου», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή ο Πάρις Σκαρτσολιάς εξομολογήθηκε πως «αυτό το διάστημα είμαι μόνος μου. Δεν ισχύουν όλα όσα γράφονται. Ήμουν έξι μήνες σε σχέση με μία κοπέλα εκτός χώρου, αλλά δεν συγκατοικούσαμε. Περνάω μια κρίση στα προσωπικά μου γιατί δίνοντας βαρύτητα στα επαγγελματικά μου, δεν έδωσα χρόνο στη σχέση μου και απομακρυνθήκαμε χωρίς να υπάρξει κάποιο τρίτο πρόσωπο. Αποξενωθήκαμε γιατί δεν είχαμε χρόνο να βρεθούμε. Δεν ξέρω αν στο μέλλον αλλάξουν τα πράγματα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:25