search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:41
MENU CLOSE

Αντιπρόεδρος της ΔΟΕ: Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο θα γίνουν κανονικά

10.03.2020 16:07
Αντιπρόεδρος της ΔΟΕ: Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο θα γίνουν κανονικά - Media

 

Ο αντιπρόεδρος της ΔΟΕ, Αντόνιο Σάμαρανκ Τζούνιορ φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας και μίλησε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που έρχονται και τον κορωνοϊό (COVID-19).

Υπάρχει μια πολύ σοβαρή κατάσταση συναγερμού για την υγεία και όλες οι αθλητικές αρχές πρέπει να βρίσκονται στην υπηρεσία των υγειονομικών αρχών, οι οποίες είναι εκείνες που πρέπει να λάβουν αποφάσεις και πρέπει να μας δώσουν συστάσεις. Δεν πρέπει να γνωμοδοτήσουμε εμείς, πιστεύω ότι όλα τα μέτρα που λαμβάνονται στην Ιταλία, την Ισπανία και τον υπόλοιπο κόσμο για τα αθλητικά γεγονότα που διεξάγονται επί του παρόντος είναι μέτρα που βασίζονται στη γνώμη εμπειρογνωμόνων στον τομέα της υγείας.

Ο Σάμαρανκ στη συνέχεια ανέφερε πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι στο τέλος Ιουλίου και μιλάμε για δύο τελείως διαφορετικές χρονικές περιόδους και δεν μπορεί να αποφασίσει εάν οι Αγώνες γίνουν ή όχι και δεν θα πάρουν αποφάσεις αντί του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ή των ιαπωνικών υγειονομικών αρχών. 

Πάντως, είναι πεπεισμένος, πρόθυμος και εργάζεται με όλη τη δύναμη για να κάνει τους καλύτερους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ιστορία και μέχρι σήμερα κανείς δεν έδωσε την παραμικρή ένδειξη ότι αυτό θα μπορούσε να κινδυνεύσει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:40