31/05/2020 23:08:04

Περιβάλλον Λαζόπουλου: Δεν τον χαστούκισε η Άννα Παναγιωτοπούλου - Απλά τον έβρισε

Περιβάλλον Λαζόπουλου: Δεν τον χαστούκισε η Άννα Παναγιωτοπούλου - Απλά τον έβρισε - Media

 

Πηγές από το περιβάλλον του Λάκη Λαζόπουλου δίνουν απαντήσεις στην Άννα Παναγιωτοπούλου, η οποία είχε δηλώσει ότι τον χαστούκισε γιατί ζήτησε παραπάνω χρήματα σε παράσταση και τον χαρακτήρισε πονηρό.

Φίλος του Λάκη Λαζοπουλου που ισχυρίζεται ότι ήταν μάρτυρας στο περιστατικό και είπε στη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου: «Θυμάμαι ότι μόλις είχε κατέβει από το Βέμπο, έπειτα από αποτυχία, το έργο “Γιατί χαίρεται ο κόσμος” που είχαν γράψει ο Φασουλής και η Παναγιωτοπούλου. Στη συνέχεια οι Φασουλής, Παναγιωτοπούλου, Χατζηπαναγιώτης έγραψαν όλοι μαζί την επιθεώρηση Αλλαγή και πάνω τούρλα. Οι ηθοποιοί τότε με επικεφαλής τον Δημήτρη Πιατά και τους Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Γιώργο Κέντρο, Αριέττα Μουτούση ζητούσαν από τον Λιβαδά τα λεφτά τους για τις πρόβες του δεύτερου ανεβάσματος.

Στη μυστική σύσκεψη που έγινε για να πάρουν οι ηθοποιοί τις αποφάσεις τους συμμετείχε και ο Λάκης Λαζόπουλος, αφού ως ηθοποιός πληρωνόταν με μισθό. Οι ηθοποιοί, λοιπόν, τον παρακάλεσαν να μην πει τίποτα στους θιασάρχες Παναγιωτοπούλου και Φασουλή για το τι πρόκειται να κάνουν.

Ο Λάκης Λαζόπουλος τήρησε την υπόσχεσή του και δεν “κάρφωσε” τους ηθοποιούς στους δύο θιασάρχες. Ο Φασουλής τότε, έξαλλος, χαστούκισε τον Λαζόπουλο και τον πέταξε έξω από το θέατρο κι από εκεί κλονίστηκαν οι σχέσεις τους. Η Άννα Παναγιωτοπούλου απλώς έβρισε τον Λάκη».

Επιπλέον, άνθρωποι του περιβάλλοντος του Λάκη Λαζόπουλου επισήμαναν στην εφημερίδα ότι: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνει κάποιο σχόλιο, τον απασχολούν άλλα πράγματα και δεν είναι δουλειά του να επιδιορθώνει χαλασμένες μνήμες παλιών συνεργατών του, που έχουν περάσει μάλιστα και ωραίες στιγμές μαζί» .

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.