27/05/2020 00:12:02

Κορωνοϊός: Βάφτιση με… τσιλιαδόρο και «ματσάκι» 5Χ5 - Επιπολαιότητα δίχως όρια αμαυρώνει την υπεύθυνη στάση των πολιτών

Κορωνοϊός: Βάφτιση με… τσιλιαδόρο και «ματσάκι» 5Χ5 - Επιπολαιότητα δίχως όρια αμαυρώνει την υπεύθυνη στάση των πολιτών - Media

 

Παρά τα αυστηρα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση, τα οποία έφτασαν μέχρι και την απαγόρευση κυκλοφορίας, υπαρχει ακόμα μια πολύ μικρή μερίδα συμπολιτών μας που αγνοεί επιδεικτικά τις παραινέσεις της πολιτείας αλλά και τις οδηγίες των επιστημόνων για την αποτροπή της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού. 

Ενδεικτικά, όπως μετέδωσε το skai.gr, στο Κουκάκι είχαμε βάφτιση με… τσιλιαδόρο, στα Κύθηρα και την Ηλιούπολη είχαμε χαιρετισμούς, ανοιχτό ανθοπωλείο στη Νέα Σμύρνη, δυο γυναίκες παραβίασαν τα σύρματα σε αθλητικό χώρο και έπαιζαν τένις, άλλοι έπαιζαν ποδόσφαιρο 5Χ5, ηλικιωμένοι απειλούσαν τους αστυνομικούς ότι θα φέρουν το δικηγόρο τους απαντώντας στις εκκλήσεις τους να διακόψουν τη συνάθροιση ενώ γονείς σε ανοιχτό χώρο έκαναν γενέθλια του παιδιού τους και έκοβαν τούρτα...

Από κάτι τέτοιες περιπτώσεις συμπεριφορές ανεύθυνων συνανθρώπων μας, άλλωστε, η κυβέρνηση «προβληματίστηκε» και οδηγήθηκε στην σκλήρυνση των μέτρων περιορισμού εξάπλωσης του κορωνοϊού.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.