search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:14
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Βάφτιση με… τσιλιαδόρο και «ματσάκι» 5Χ5 – Επιπολαιότητα δίχως όρια αμαυρώνει την υπεύθυνη στάση των πολιτών

24.03.2020 08:05
Κορωνοϊός: Βάφτιση με… τσιλιαδόρο και «ματσάκι» 5Χ5 - Επιπολαιότητα δίχως όρια αμαυρώνει την υπεύθυνη στάση των πολιτών - Media

 

Παρά τα αυστηρα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση, τα οποία έφτασαν μέχρι και την απαγόρευση κυκλοφορίας, υπαρχει ακόμα μια πολύ μικρή μερίδα συμπολιτών μας που αγνοεί επιδεικτικά τις παραινέσεις της πολιτείας αλλά και τις οδηγίες των επιστημόνων για την αποτροπή της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού. 

Ενδεικτικά, όπως μετέδωσε το skai.gr, στο Κουκάκι είχαμε βάφτιση με… τσιλιαδόρο, στα Κύθηρα και την Ηλιούπολη είχαμε χαιρετισμούς, ανοιχτό ανθοπωλείο στη Νέα Σμύρνη, δυο γυναίκες παραβίασαν τα σύρματα σε αθλητικό χώρο και έπαιζαν τένις, άλλοι έπαιζαν ποδόσφαιρο 5Χ5, ηλικιωμένοι απειλούσαν τους αστυνομικούς ότι θα φέρουν το δικηγόρο τους απαντώντας στις εκκλήσεις τους να διακόψουν τη συνάθροιση ενώ γονείς σε ανοιχτό χώρο έκαναν γενέθλια του παιδιού τους και έκοβαν τούρτα…

Από κάτι τέτοιες περιπτώσεις συμπεριφορές ανεύθυνων συνανθρώπων μας, άλλωστε, η κυβέρνηση «προβληματίστηκε» και οδηγήθηκε στην σκλήρυνση των μέτρων περιορισμού εξάπλωσης του κορωνοϊού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:14