search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:53
MENU CLOSE

Βέροια: Η… αγκαλιά μιας άγνωστης του στοίχισε 2.000 ευρώ!

24.03.2020 09:45
Βέροια: Η... αγκαλιά μιας άγνωστης του στοίχισε 2.000 ευρώ! - Media

 

Ούτε τα μέτρα για την αποτροπή συγχρωτισμού δεν σταματούσαν μια αδίστακτη «πορτοφολού» που έκανε επίθεση… αγάπης σε έναν 63χρονο στη Βέροια, το μεσημέρι της Κυριακής και τον αιφνιδίασε αγκαλιάζοντάς τον τρυφερά με σκοπό να του «βουτήξει» το πορτοφόλι!

Η 35χρονη «μακρυχέρα» κατάφερε να αρπάξει από την τσέπη του 63χρονου Έλληνα το ποσό των 2.000 ευρώ και να το βάλει στα πόδια.

Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, το θύμα αντιλήφθηκε ότι η αγκαλιά του κόστισε πανάκριβα και ειδοποίησε την Αστυνομία δίνοντας την περιγραφή της. Ωστόσο, παρά τις αναζητήσεις, η δράστιδα κατάφερε να παραμείνει ασύλληπτη και μόνο η ταυτότητά της έγινε γνωστή.

Από τις φωτογραφίες σεσημασμένων που του έδειξαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, ο 63χρονος αναγνώρισε την 35χρονη Ρομά που του άρπαξε τα χρήματα κι έτσι σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:53