04/12/2020 14:01:54

Κορωνοϊός: Η... συντρόφισσα Μπρίτνεϊ Σπίαρς μας καλεί σε «απεργία» για «αναδιανομή του πλούτου»! (Photo)

Κορωνοϊός: Η... συντρόφισσα Μπρίτνεϊ Σπίαρς μας καλεί σε «απεργία» για «αναδιανομή του πλούτου»! (Photo) - Media

 

Το αδιανόητο συνέβη! Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η απόλυτη ποπ σούπερ σταρ, που προέρχεται από τα σπλάχνα της συντηρητικής ρεπουμπλικανικής Αμερικής, μεταμορφώθηκε σε... κομμουνίστρια!

Σε περίπτωση που δεν το έχετε δει ακόμα, η Μπρίτνεϊ δημοσίευσε ένα μήνυμα στον λογαριασμό της στο Instagram απευθυνόμενη στα 23,7 εκατομμύρια οπαδών της, παρακινώντας τους να "θρέψουν ο ένας τον άλλο", να "αναδιανείμουν τον πλούτο" και να προχωρήσουν σε "απεργία" απέναντι στο φιάσκο του κορωνοϊού.

Η 38χρονη ποπ σταρ - που θεωρείται ότι διαθέτει περιουσία περίπου 60 εκατ. δολαρίων - μοιράστηκε τα λόγια του συγγραφέα Mimi Zhu, μαζί με μια λεζάντα που γράφει ότι «η κοινωνία κινείται πέρα από τους τοίχους». Την ανάρτησή της συνόδευσε με κόκκινα τριαντάφυλλα emojis - ένα σύμβολο που συνδέεται με τους Δημοκρατικούς Σοσιαλιστές της Αμερικής .

Ακολουθεί το μήνυμα (ελεύθερη μετάφραση) που ανήκει στον queer Κινεζο-Αυστραλό σοσιαλιστή συγγραφέα Μimi Zhu .

Στη διάρκεια αυτής της απομόνωσης χρειαζόμαστε σύνδεση μεταξύ μας περισσότερο από ποτέ.
Κάλεσε τους αγαπημένους σου. Γράψε εικονικά ερωτικά γράμματα... το streaming και το broadcasting είναι μέρος της κοινότητάς μας. 
Θα μάθουμε να φιλάμε και να κρατάμε ο ένας τον άλλον μέσω των κυμάτων του διαδικτύου. Θα ταίσουμε ο ένας τον άλλον. Αναδιανείματε τον πλούτο. Απεργείστε. 
Θα συνειδητοποιήσουμε τη δική μας σπουδαιότητα από τα μέρη στα οποία πρέπει να μείνουμε. 
Η κοινωνία κινείται πέρα από τους τοίχους. Μπορούμε ακόμα να παραμείνουμε ενωμένοι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Communion goes beyond walls

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.