search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:18
MENU CLOSE

Προς αναστολή λειτουργίας έως 1η Μαΐου τα δικαστήρια

26.03.2020 13:09
Κρήτη: Δικάζεται 45χρονη που κατηγορείται ότι σκότωσε με ψαλίδι τον φίλο της - Media

 

Την παράταση της αναστολής λειτουργίας των δικαστηρίων και εισαγγελιών εώς την 1η Μαΐου φαίνεται να έχει αποφασίσει το Υπουργείο Δικαιοσύνης.Υπενθυμίζεται ότι με την Κοινή Υπουργική Απόφαση Δ1α/ΓΠ.οικ.18176 έχει επιβληθεί το μέτρο της προσωρινής αναστολής λειτουργίας όλων των Δικαστηρίων και Εισαγγελιών στο σύνολο της Επικράτειας και της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών, για το χρονικό διάστημα από 16.3.2020 έως και 27.3.2020.

Σύμφωνα με την ανάρτηση στο Facebook του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρη Βερβεσού, οπως αναφέρει το lawspot.gr μετά απο προφορική επικοινωνία με το Υπουργείο Δίκαιοσύνης, υπήρξε πληροφόρηση πως εντός της ημέρας θα έκδοθεί Υπουργική Απόφαση, η οποία θα παρατείνει την αναστολή των Δικαστηρίων μέχρι και την 1/5/2020.Η απόφαση θα περιλαμβάνει και μια σειρά άλλες ρυθμίσεις για επιμέρους ζητήματα.Σήμερα αναμένεται και η υπουργική απόφαση για τον καθορισμό της διαδικασίας και των τελικών δικαιούχων της ενίσχυσης των 800 ευρώ, στην οποία, όπως φαίνεται από τις τελευταίες δηλώσεις των αρμόδιων υπουργών, θα ενταχθούν μόνο οι εργαζόμενοι δικηγόροι και όχι οι ελεύθεροι επαγγελματίες.Το ίδιο θα ισχύσει για μηχανικούς, γιατρούς και λογιστές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00