search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:44
MENU CLOSE

Λάρισα: Σε κρίσιμη κατάσταση 55χρονη – Την ξυλοφόρτωσε ο γιος της!

28.03.2020 09:44
Λάρισα: Σε κρίσιμη κατάσταση 55χρονη – Την ξυλοφόρτωσε ο γιος της! - Media

 

Σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας νοσηλεύεται μια 55χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερίας», από τον 30χρονο γιο της.

Ο 30xρovos, για λόγους που ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του σε χωριό του Δήμου Κιλελέρ, επιτέθηκε στη μητέρα του και τη χτύπησε με τα χέρια στο κεφάλι με αποτέλεσμα να την τραυματίσει σοβαρά.

Η 55χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο ίου ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 30χρovos μετά τον ξυλοδαρμό επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε από το πατρικό του σπίτι εγκαταλείποντας τη μητέρα του, για να συλληφθεί τελικά από αστυνομικούς του Τμήματος Κιλελέρ, στις 6.30 το απόγευμα, στην παλιά εθνική οδό Λάρισας – Βόλου, στο ύψος της Γαλήνης.

Πηγή: onlarissa.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:41