search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:57
MENU CLOSE

H WIND προσφέρει δωρεάν επικοινωνία στους συνδρομητές της στα αποκλεισμένα χωριά Ξάνθης και Καστοριάς

30.03.2020 11:20
H WIND προσφέρει δωρεάν επικοινωνία στους συνδρομητές της στα αποκλεισμένα χωριά Ξάνθης και Καστοριάς - Media

 

Έχοντας ως προτεραιότητα την αδιάλειπτη προσφορά υπηρεσιών επικοινωνίας στους συνδρομητές της και στηρίζοντας την πρωτοβουλία της Πολιτείας #DigitalSolidarityGR, η WIND προχωρά σε μια ακόμα ενέργεια που αφορά στην συνεχή συνδεσιμότητα των πελατών της.

Συγκεκριμένα, η WIND θέλοντας να στηρίξει τα αποκλεισμένα λόγω κορωνοϊού (COVID-19) χωριά της Ξάνθης και της Καστοριάς προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές κινητής (συμβολαίου και καρτοκινητής) που βρίσκονται στο χωριό Έχινος του Δήμου Μύκης στην Ξάνθη και στα χωριά Δαμασκηνιά και Δραγασιά στον δήμο Βοΐου 1500’ προς όλους και  1.5 GB για 30 ημέρες.

Η απόδοση της προσφοράς γίνεται αυτόματα με ταυτόχρονη ενημέρωση μέσω γραπτού μηνύματος (SMS) χωρίς να χρειαστεί κάποια ενέργεια από τους χρήστες. 

Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία συμβάλει στην πρωτοβουλία #μένουμεσπίτι και φροντίζει ώστε να γίνεται η παραμονή στο σπίτι ακόμα πιο ευχάριστη.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:56