07/06/2020 04:07:22

Τσίπρας για Γλέζο: Η Ελλάδα και η Αριστερά έχασαν έναν σπουδαίο αγωνιστή, τον άνθρωπο που ταπείνωσε τη σημαία του Χίτλερ

Τσίπρας για Γλέζο: Η Ελλάδα και η Αριστερά έχασαν έναν σπουδαίο αγωνιστή, τον άνθρωπο που ταπείνωσε τη σημαία του Χίτλερ - Media

«Μαχητή της πρώτης γραμμής» που ταπείνωσε τη σημαία του Χίτλερ αποκαλεί ο Αλέξης Τσίπρας τον Μανωλη Γλέζο στο μήνυμά του για τον θάνατο του αγωνιστή της Αριστεράς.

«Γενναίος, όρθιος, μαχόμενος μέχρι την τελευταία στιγμή, ο Μανώλης Γλέζος έφτασε στο τέλος μιας μοναδικής διαδρομής. Η Ελλάδα, η Δημοκρατία, η κοινωνική δικαιοσύνη, έχασαν έναν σπουδαίο μαχητή της πρώτης γραμμής» αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Και συνεχίζει: «Η ανθρωπότητα έχασε τον άνθρωπο που πρώτος σήκωσε ανάστημα στο ναζισμό, ταπεινώνοντας τη σημαία του Χίτλερ. Η Αριστερά, όλοι μας, νιώθουμε σήμερα ορφανοί. Αλλά και τυχεροί που πορευτήκαμε μαζί του. Ο Μανώλης Γλέζος θα μείνει στην αιωνιότητα ως ένα σύμβολο αγωνιστή, που ήξερε να θυσιάζεται για τους ανθρώπους. Καλό σου ταξίδι, σύντροφε Μανώλη!».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.