search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:54
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Ποια… καραντίνα; Γεμάτη η παραλιακή της Θεσσαλονίκης – Έξαλλος ο Ζέρβας (Video)

30.03.2020 17:54
Κορωνοϊός: Ποια... καραντίνα; Γεμάτη η παραλιακή της Θεσσαλονίκης - Έξαλλος ο Ζέρβας (Video) - Media

 

Φαίνεται ότι ο καλός καιρός έδωσε για άλλη μια φορά στους Θεσσαλονικείς μια ευκαιρία να… αφήσουν την καραντίνα και να βγουν στην παραλιακή της συμπρωτεύουσας, με αποτέλεσμα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης να γίνει έξαλλος.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά είχε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας μετά τον συνωστισμό που παρατηρήθηκε παρατηρήθηκε στο παραλιακό μέτωπο της πόλης παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας που επέβαλε η κυβέρνηση.
 
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έθεσε το θέμα στον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων και εξέφρασε τον προβληματισμό του, σύμφωνα με το ethnos.gr.
 
«Δεν θα αφήσω την πόλη να εκτίθεται σε οποιονδήποτε κίνδυνο», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, αναφορικά με τον συνωστισμό που καταγράφηκε, σήμερα, στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, παρά τα απαγορευτικά μέτρα της κυβέρνησης για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.
 
«Σήμερα είχαμε μια συζήτηση με τον κ. Χαρδαλιά για το πρόβλημα της Νέας Παραλίας», ανέφερε ο κ. Ζέρβας, τονίζοντας πως θα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις τόσο για το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης όσο και για άλλες παρόμοιες περιοχές της χώρας, όπου παρατηρείται συνωστισμός με την άνοδο της θερμοκρασίας.
 
«Εφόσον δεν μπορεί να βρεθεί μία λύση, τότε θα πάμε στο “plan B” και θα υπάρξει απαγόρευση και περιορισμός στη Νέα Παραλία. Την κλείνουμε και τελείωσε», είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
 
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του δήμου Θεσσαλονίκης για τα μέτρα στην παραλία θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του δημάρχου με τον γενικό αστυνομικό διευθυντή και τη δημοτική αστυνομία.
 

Στο μεταξύ για άλλη μία μέρα βγήκαν κατά δεκάδες για τρέξιμο οι πολίτες, στο παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης, το απόγευμα της Δευτέρας (30/3), με τις εικόνες να θυμίζουν εποχές προ απαγόρευσης κυκλοφορίας. Για τις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του OPEN TV μάλιστα, ο Διευθυντής Δημόσιας Υγείας που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στον αέρα είπε χαρακτηριστικά πως «αυτές οι συμπεριφορές είναι επικίνδυνες και πρέπει ο καθένας μόνος του να ανακαλέσει τον εαυτό του στην τάξη».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:54