search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:42
MENU CLOSE

Κορωνοϊός – Σουρβίνος: Πώς και γιατί ελπίζουμε ότι ο ιός θα κάνει διάλειμμα το καλοκαίρι (Video)

02.04.2020 06:17
Κορωνοϊός - Σουρβίνος: Πώς και γιατί ελπίζουμε ότι ο ιός θα κάνει διάλειμμα το καλοκαίρι (Video) - Media

 

Στους 51 έφτασαν οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην χώρα μας, αργά το βράδυ της Τετάρτης, καθώς κατέληξε ένας 51χρονος άνδρας από την Καστοριά, ο οποίος νοσηλευόταν εδώ και περίπου δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.

Ο άτυχος άνδρας ήταν γυμναστής και πατέρας τεσσάρων παιδιών, ενώ είχε υποκείμενο νόσημα. 

Συνεχίζουν οι ειδικοί να αναλύουν τα νέα ευρήματα και τις στατιστικές από τον νέο ιό. Οι εκτιμήσεις του Καθ. Ιολογίας και μέλους του ΔΣ του ΕΟΔΥ Γ. Σουρβίνου, για την εξέλιξη της επιδημίας στην Ελλάδα δείχνουν μία αισιόδοξη εικόνα. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Σουρβίνος είπε: υπάρχει μία εικόνα αισιόδοξη. Δεν έχουμε μία ραγδαία αύξηση. Μιλάμε σχεδόν για μία γραμμή. Ο Απρίλιος θα είναι πολύ σημαντικός μήνας. Είμαστε μακριά από καταστάσεις όπως Ιταλία, Γαλλία και Ισπανία”.

Παράλληλα επεσήμανε πώς “τον Απρίλιο μπορεί να υπάρξει μία ύφεση των κρουσμάτων”. “Αυστηρή πειθαρχία τον Απρίλιο, γιατί και οι καιρικές συνθήκες δεν βοηθάνε τώρα. Στην Ευρώπη προβλέπουν ένα δεύτερο κύμα κρουσμάτων”, συμπλήρωσε.

“Προσδοκώ μία ύφεση το καλοκαίρι λόγω υψηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν στη χώρα μας, αλλά λόγω και το ποσοστό ανοσίας που θα υπάρχει στον ελληνικό πληθυσμό”, κατέληξε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:41