07/06/2020 03:45:38

Εικόνες αποκάλυψης στη Νέα Υόρκη: Τάφους σε πάρκα σχεδιάζουν οι αρχές (Video)

Κορωνοϊός: «Μαύρο» ρεκόρ 799 νέων θανάτων στη Νέα Υόρκη - Media
 
Πέρα από κάθε περιγραφή -ακόμα και στα όρια της φαντασίας- είναι η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη Νέα Υόρκη, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
 
 Με τον αριθμό των θυμάτων να εκτινάσσεται καθημερινά και να αγγίζουν τις 12.000 σήμερα και τα νεκροταφεία να μη διαθέτουν άλλους χώρους, οι αρχές σκέφτονται να προχωρήσουν σε προσωρινές ταφές μέσα σε πάρκα.
 
Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης και ένας δημοτικός σύμβουλος αποκάλυψαν ότι ο δήμος σχεδιάζει να προχωρήσει σε προσωρινές ταφές νεκρών μέσα στα δημόσια πάρκα, καθώς τα κοιμητήρια και τα νεκροτομεία έχουν γεμίσει.
 

Η κατάσταση στη Νέα Υόρκη είναι τραγική. Ο στρατός στήνει πρόχειρα νοσοκομεία στα δημοτικά πάρκα και υποδέχεται ασθενείς που δεν γίνονται δεκτοί στα νοσηλευτικά ιδρύματα λόγω πληρότητας.
 
Στο Νιου Τζέρσι οι εικόνες συγκλονίζουν. Οι κάτοικοι σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων για να αγοράσουν τα απαραίτητα, προσπαθώντας να κρατήσουν αποστάσεις ασφαλείας.
 
Η ηλεκτρονική πλατφόρμα για υποβολή αιτήσεων ανεργίας έχει μπλοκάρει και οι άνεργοι αναγκάζονται να περιμένουν με τις ώρες έξω από τα ομοσπονδιακά γραφεία.
 
Μόνο τις τελευταίες δύο εβδομάδες του Μαρτίου πάνω από 10 εκατομμύρια Αμερικανοί υπέβαλλαν αίτηση για επίδομα ανεργίας, το ποσοστό των ανέργων ξεπέρασε το 10%.
 
Σημειώνεται, δε, ότι δεν έχουν υπολογιστεί τα εκατομμύρια που θα προστεθούν την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου.
 
Πηγή: Mega

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.