search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:26
MENU CLOSE

Ο Πολάκης έδωσε 2.500 ευρώ στο νοσοκομείο Χανίων – Η… σπόντα του για τους «γαλάζιους» βουλευτές

08.04.2020 18:33
Ο Πολάκης έδωσε 2.500 ευρώ στο νοσοκομείο Χανίων – Η… σπόντα του για τους «γαλάζιους» βουλευτές - Media

 

Τον λόγο του πράξη έκανε ο Παύλος Πολάκης, προχωρώντας στην δωρεά του μισού του μισθού για την στήριξη του ΕΚΑΒ στα Χανιά.

Ακόμη, τοποθετήθηκε για τη γεννήτρια οξυγόνου στο νοσοκομείο Χανίων, η οποία τοποθετήθηκε, όμως ακόμα, παρά το πέρας αρκετών μηνών, δεν έχει τεθεί σε λειτουργία, ρίχνοντας και τη… σπόντα του προς τους «γαλάζιους» βουλευτές των Χανίων που δεν έχουν ασχοληθεί με το κρίσιμο ζήτημα.

Αναλυτικά:

«Κατέβηκα σήμερα στα Χανια, συναντήθηκα με το Σωματείο εργαζομενων του νοσοκομειου και το Σωματείο του ΕΚΑΒ και υλοποίησα αυτό που είχα υποσχεθεί για τη στήριξη του συστήματος Υγειας μέσω του μισθού μου.

ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΔΕΙΞΑ ΩΣ ΘΕΜΑ Η ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;;;;

Επαναλαμβάνω λοιπόν ,προς διοικηση νοσοκομειου ,προς διευθυνση ,πολεοδομίας ,προς δήμαρχο Χανιων ,προς περιφέρεια Κρήτης ,προς αποκεντρωμένη διοικηση Κρήτης :ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ;;;;;;

Τώρα κανείς σας δεν μπορεί να πει πως δεν ήξερε, όταν το ανέδειξα ως θέμα από τις 8-9 Μαρτίου και ΕΝΑ ΜΗΝΑ μετά ακόμα δεν έχει συνδεθεί η γεννήτρια στο κύκλωμα Οξυγόνου του νοσοκομειου (για γελοίο λόγο)
ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ!!!!

ΥΓ Για τους κυβερνητικούς βουλευτές Μπακογιάννη,Βολουδακη και Διγαλακη ,δεν χρειάζεται να ρωτήσω είναι προφανές πως δεν τους απασχολεί το θέμα .Αν επρόκειτο για κάνα κτίριο τύπου Δευτέρας Μεραρχίας θα είχαν ασχοληθεί….Με οικισκους που έχουν γεννήτριες οξυγόνου που να ασχοληθούν;».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30