search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:08
MENU CLOSE

Παιδί με πλούσιους μπαμπάδες στην Ινδονησία κυκλοφορεί με τσάντα από γλώσσα κροκόδειλου που έχει σαν κεμαστάρι ανθρώπινη σπονδυλική στήλη

13.04.2020 15:13
Παιδί με πλούσιους μπαμπάδες στην Ινδονησία κυκλοφορεί με τσάντα από γλώσσα κροκόδειλου που έχει σαν κεμαστάρι ανθρώπινη σπονδυλική στήλη  - Media

 

Τα πλουσιόπαιδα στην Ινδονησία έχουν ξεφύγει. Μέσα στην ρηχή ζωή τους που συνέχεια βαριούνται αφού έχουν λύσει κάθε βιοποριστικό πρόβλημα, ψάχνουν τρόπο να προκαλέσουν. Τελευταίο δείγμα ένα πλουσιόπαιδο το οποίο κυκλοφορεί με μια τσάντα φτιαγμένη από γλώσσα κροκόδειλου που έχει σαν κρεμαστάρι ανθρώπινη σπονδυλική στήλη. 


Μόλις ανέβασε τη φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram ξεσηκώθηκε θύελλα διαμαρτυριών τόσο από διάφορες οργανώσεις ανάμεσα τους και ζωοφιλικές. Ο ίδιοw λέει ότι αγόρασε την τσάντα 5.000 ευρώ από κάποιον κατασκευαστή. 
Διευκρινίζει δε ότι η ανθρώπινη σπονδυλική στήλη ανήκει σε κάποιο παιδί από τις ΗΠΑ, το οποίο πέθανε. Μόλις το έγραψε αυτό ξεσηκώθηκε μαγαλύτερη θύελλα διαματυριών με το ίδιο το παιδί να προσπαθεί να τα μπαλώσει λέγοντας ότι τελικά η σπονδυλική στήλη δεν είναι ανθρώπινη αλλά φτιαγμένη.


Ειδικοί πάντως που ανέλυσαν τις φωτογραφίες απποφάνθηκαν ότι πράγματι πρόκειται για σπονδυλική στήλη και μάλιστα από παιδί το οποίο είχε και οστεοπόρωση. Το πλουσιόπαιδιο με το όνομα Πούλτρα έχει προκαλέσει κόσμο σην φτωχή Ινδονησία όταν φωτογραφιζόταν στο γιοτ του σε διακοπές στην Ελλάδα που φορούσε σακάκι αξίας 30.000 ευρώ και αυτό από κροκόδειλο. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:08