search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:22
MENU CLOSE

Κορίτσι 9 χρονών διαβάζει ζωντανά μέσω ίντερνετ παραμυθάκια σε άλλα παιδιά για να μην βαριούνται μέσα στο σπίτι

14.04.2020 12:57
Κορίτσι 9 χρονών διαβάζει ζωντανά μέσω ίντερνετ παραμυθάκια σε άλλα παιδιά για να μην βαριούνται μέσα στο σπίτι  - Media

 

Η Lois Russell είναι ένα κοριτσάκι 9 χρονών που θέλει να δίνει χαρά στους γύρω της. Κάθε μέρα συγκεκριμένες ώρες μπαίνει μέσα στο κανάλι της στο youtube και διαβάζει ζωντανά παραμυθάκια και ιστοριούλες σε μικρά παιδάκια για να μην βαριούνται που είναι κλεισμένα στο σπίτι λόγω κορωνοϊού. 
Η ίδια λέει πως νιώθει μεγάλη χαρά να προσφέρει ευχαρίστηση σε άλλα παιδιά και πως το διάβασμα δεν την κουράζει. Το αντίθετο περνάει και εκείνης η ώρα χωρίς να βαριέται μέσα στο σπίτι που είναι κλεισμένη λόγω κορωνοϊού. 
Όλα ξεκίνησαν όταν μια φορά από το παράθυρο του σπιτιού της η Lois άρχισε να μιλάει με ένα γειτονόπουλο της ένα χρόνο μικρότερο, το οποίο της είπε ότι λόγω καραντίνας βαριέται και δεν έχει κάτι να κάνει. Τότε εκείνη του πρότεινε να του διαβάσει παραμύθι. Το παιδί δέχτηκε και έτσι η 9χρονη κοπέλα πήρε το βάπτισμα του πυρός και από τότε διαβάζει παραμύθια μέσω youtube.  
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:21