search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:00
MENU CLOSE

Ρίτα Γουίλσον για κορωνοϊό: Έλαβα χλωροκίνη, είχε ακραίες παρενέργειες (Video)

15.04.2020 07:31
Ρίτα Γουίλσον για κορωνοϊό: Έλαβα χλωροκίνη, είχε ακραίες παρενέργειες (Video) - Media

 

Μιλώντας στο This Morning Tuesday του δικτύου CBS, η Ρίτα Γουίλσον που είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό, αποκάλυψε ότι έλαβε χλωροκίνη, μια ουσία που όπως τόνισε της προκάλεσε πολλές παρενέργειες.

«Μου έδωσαν χλωροκίνη. Ξέρω ότι μιλούν γι’ αυτό το φάρμακο. Μπορώ να σας πω ότι δεν ξέρω αν το φάρμακο δούλεψε ή ήρθε η ώρα να πέσει ο πυρετός. Ο πυρετός έπεσε, αλλά η χλωροκίνη είχε τόσες ακραίες παρενέργειες. Είχα ναυτία και ίλιγγο. Δεν μπορούσα να περπατήσω. Ενιωθα τους μύες μου αδύναμους. Νομίζω ότι πρέπει να μελετήσουν αυτό το φάρμακο. Δεν ξέρουμε εάν είναι βοηθητικό», είπε η Ρίτα Γουίλσον.

Αναφερόμενη στον σύζυγό της Τομ Χανκς, η Ρίτα Γουίλσον αποκάλυψε ότι είχε πιο ήπια συμπτώματα. «Δεν είχε τόσο υψηλό πυρετό, δεν έχασε την αίσθηση της γεύσης ή της όσφρησής του, αλλά μας πήρε τον ίδιο χρόνο για να το ξεπεράσουμε»,

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:59